Μια βδομάδα έμεινε…

από AllAboutARIS

Πως και πως περιμένει το ντεμπούτο του ο Μαδριλένος στράικερ…

Πέρσι με τα γκολ που πέτυχε έδωσε πολύτιμους βαθμούς στον ΑΡΗ, οι οποίοι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη σωτηρία της ομάδας. Ωστόσο, οι δύο αποβολές και οι 14 κίτρινες κάρτες που δέχτηκε συνολικά στο πρωτάθλημα, έβαλαν αρκετούς σε δεύτερες σκέψεις…

Ο Νταβίντ Αγκάνθο ανανέωσε το συμβόλαιο του, άκουσε υποτιμητικά σχόλια από πολλούς(ακόμα και από τον πρώην τεχνικό διευθυντή της ομάδας), όμως ποτέ δεν απάντησε. Ο λόγος; Περιμένει εδώ και πολύ καιρό να δώσει την απάντηση του στο γήπεδο.

Η ώρα αυτή πλέον πλησιάζει για τον Μαδριλένο στράικερ. Τη Δευτέρα συμπληρώνονται οι πέντε αγωνιστικές της τιμωρίας του και έπειτα θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του Ζόραν Μιλίνκοβιτς, ο οποίος δεν αποκλείεται να του δώσει φανέλα βασικού στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η απουσία του 32χρονου επιθετικού από τη γραμμή κρούσης του ΑΡΗ ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή στις πρώτες αγωνιστικές, ωστόσο πλέον όλοι μετρούν αντίστροφα, καθώς έμεινε μόλις μια βδομάδα για την επανένταξη του στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

*Υπενθυμίζουμε ότι το τελευταίο επίσημο παιχνίδι στο οποίο έδωσε το «παρών» ο Ισπανός ήταν στις 6 Απριλίου, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, όταν και αποβλήθηκε στο 19ο λεπτό της αναμέτρησης.

Προτεινόμενα Άρθρα