«Κερδίζει» τον Αγκάνθο…

από AllAboutARIS

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς έχει δώσει ιδιάζουσα προσοχή στον Νταβίντ Αγκάνθο με τον τελευταίο να είναι απόλυτα ικανοποιημένος από αυτόν.

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς δεν εστιάζει μόνο στο καθαρά προπονητικό και αγωνιστικό. Από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΑΡΗ, προσπαθεί να ανυψώσει το ηθικό και την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών.

Στο πλαίσιο αυτό έχει καθημερινές συζητήσεις τόσο με τους «μεγάλους» και τους παλιούς όσο και με τους νεαρούς. Ο Σέρβος κόουτς έχει χειριστεί εξαιρετικά και την περίπτωση περσινού πρώτου σκόρερ του ΑΡΗ Νταβίντ Αγκάνθο. Είναι κοινό μυστικό πως ο 32χρονος φορ  δεν ένιωθε καθόλου καλά με την προηγούμενη τεχνική ηγεσία και ας μην είχε το δικαίωμα να αγωνιστεί.

Σε αυτό επικεντρώθηκε ο Μιλίνκοβιτς κι απ` ό,τι φαίνεται έχει καταφέρει να τον κερδίσει. Ο δεύτερος μεγαλύτερος παίκτης σε ηλικία του ΑΡΗ  θα εκτίσει με την Ξάνθη την τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του και στη συνέχεια θα τεθεί ξανά στη διάθεση του προπονητή του τόσο για τα ματς του Κυπέλλου όσο και γι’ αυτά του πρωταθλήματος.

Προτεινόμενα Άρθρα