Τα εντατικά μαθήματα του Μιλίνκοβιτς

από AllAboutARIS

Ταχύρρυθμα μαθήυατα εμπέδωσης του 4-3-3 σε άμυνα και επίθεση από τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς.

Γκρουπ το οποίο υποβάλλεται σε ταxύρρυθμη εκπαίδευση θυμίζει αυτή την εβδομάδα ο ΑΡΗΣ. Την πρώτη κανονική εβδομάδα του Ζόραν Μιλίνκοβιτς στον κιτρινόμαυρο πάγκο. Ο σέρβος τεχνικός έχει πέσει κυριολεκτικά με τα μούτρα στη δουλειά μέσα από ένα πρόγραμμα διπλών προπονήσεων που ολοκληρώθηκαν χθες προκειμένου να πετύχει δυο πράγματα. Πρώτον να μεταλαμπαδεύσει την φιλοσοφία και κυρίως την εμπέδωση του 4-3-3 και δεύτερον να… γνωριστεί καλύτερα με το υλικό του, αφού δεν είχε το χρόνο να το κάνει την προηγούμενη εβδομάδα.

Οι προπονήσεις είναι μεγάλες τόσο σε διάρκεια όσο και ένταση αλλά και εξειδικευμένες. Ο σέρβος τεχνικός χώρισε την ομάδα του σε αμυντικούς και μεσοεπιθετικούς και δουλεύει με την βοήθεια των Λόντσαρ και Μπουγιουκλή πάνω στο νέο σύστημα που εφαρμόστηκε στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Παράλληλα μέσα από τις ασκήσεις τεστάρει όλο το υλικό, βλέπει τις δυνατότητές του, δοκιμάζει νέα πρόσωπα και ουσιαστικά αξιολογεί το ρόστερ από την αρχή. Δεν διστάζει, επειδή μιλάμε για αρκετά νεαρά σε ηλικία και παραστάσεις σούπερ Λιγκ παιδιά- να διδάξει και τα βασικά όπου χρειαστεί. 

Το ευχάριστο είναι ότι η δουλειά γίνεται με σαφώς καλύτερο κλίμα μεταξύ των ποδοσφαιριστών τους οποίους έχει… κερδίσει με την συμπεριφορά και τον τρόπο προσέγγισής του ο 45χρονος τεχνικός. Από σήμερα λογικά θα αρχίζει να δοκιμάζει και το σχήμα που θα παρατάξει την Δευτέρα στην Ξάνθη, με μια αναγκαστική αλλαγή. Αυτή του Παπαδόπουλου στα χαφ, αφού ο 24χρονος παίκτης αισθάνεται ακόμη «βαρύ» τον τετρακέφαλο και θα ρισκάρει την συμμετοχή του. Χθες δοκίμασε για τη θέση αυτή τον Τριανταφυλλάκο, τον Σουνά, τον Οικονομόπουλο, ένδειξη ότι δεν έχει ακόμη αποφασίσει ενώ αξίζει να σημειωθεί η δοκιμή του Ίμπε στα δεξιά αφού ο Τάτος θα επιστρέψει στον άξονα και η διατήρηση του Ουντότζι στην κορυφή της επίθεσης.

Προτεινόμενα Άρθρα