Παραλίγο τραγωδία στο Περιστέρι

από AllAboutARIS

Παραλίγο να έχουμε τραγωδία στο παιχνίδι των ομάδων Κ20 του Ατρόμητου με τον Απόλλωνα Σμύρνης

οβαρός τραυματισμός υπήρξε στην αναμέτρηση για το πρωτάθλημα Νέων της Super League ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Απόλλωνα Σμύρνης!

Σε μία ανύποπτη φάση στο 38΄ ο ποδοσφαιριστής των Περιστεριωτών, Κώστας Δηλαβέρης συγκρούστηκε στον αέρα με το συμπαίκτη του Καραγιάννη, με τους δύο παίκτες να χτυπάνε τα κεφάλια τους!

Ο πρώτος, όμως, ήταν διπλά άτυχος αφού του γύρισε η γλώσσα και άρχισε να έχει σπασμούς!

Επικράτησε πανικός στο γήπεδο, αλλά για καλή τύχη του παιδιού οι γιατροί πρόλαβαν τα χειρότερα και τον επανέφεραν, ενώ λίγο αργότερα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας έχοντας ανακτήσει πλήρως τις αισθήσεις του.

Η αναταραχή που επικράτησε στο γήπεδο του Γαλαξία στα Νταμάρια Περιστερίου ήταν μεγάλη και είχε ως αποτέλεσμα να έχουμε τέσσερις λιποθυμίες στην κερκίδα, με δύο εξ αυτών να πηγαίνουν επίσης στο νοσοκομείο!

Το παιδί είναι καλά στην υγεία του και αυτό είναι το σημαντικότερο από όλα…

Για την ιστορία, ο Ατρόμητος ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0 μετά από γκολ του Δήμου στο 12΄, αλλά μετά το περιστατικό υπήρξε 25λεπτη διακοπή και όπως είναι λογικό οι Περιστεριώτες είχαν το μυαλό τους… αλλού!

Αυτό εκμεταλλεύτηκε η «Ελαφρά Ταξιαρχία» και πήρε τη νίκη με 1-3 με γκολ στο 62` από τον Ντάφλα, στο 63΄ από τον Φερεντίνο και στο 69` πάλι από τον Ντάφλα.

Πηγή: a-sports

Προτεινόμενα Άρθρα