Το δοκάρι του Ναζλίδη στο 62’ η μεγαλύτερη ευκαιρία των φιλοξενούμενων να ισοφαρίζουν

Ηττα για τον Πλατανιά στην Τούμπα

Το δοκάρι του Ναζλίδη στο 62’ η μεγαλύτερη ευκαιρία των φιλοξενούμενων να ισοφαρίζουν

Με 1-0 ηττήθηκε ο Πλατανιάς Χανίων στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ. Για τους γηπεδούχους σκόραρε ο Βούκιτς στο 58’, ενώ ο Ναζλίδης είχε δοκάρι στο 62’.

Σε ένα μέτριο παιχνίδι με λίγες φάσεις ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, ο Πλατανιάς υπέστη ήττα με 1-0 στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ. Το γκολ των γηπεδούχων πέτυχε ο Βούκιτς στο 58’, ενώ λίγο αργότερα παραλίγο να απαντήσουν οι φιλοξενούμενοι αλλά στάθηκαν άτυχοι.

Ο Θωμάς Ναζλίδης εκτέλεσε φάουλ στο 62΄όμως η μπάλα χτύπησε στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού του ΠΑΟΚ και το 1-0 παρέμεινε ως το τέλος.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Χακόμπο, Κίτσιου, Λίνο (76’ Σκόνδρας), Κατσουράνης, Βίτορ, Λάζαρ, Τζιόλης, Λούκας, Στοχ, Αθανασιάδης (73’ Νέτσιντ), Σαλπιγγίδης (46’ Βούκιτς)

Πλατανιάς (Μαρίνος Ουζουνίδης): Γιωργαλλίδης, Φερνάντες, Ράφαελ, Φαΐσκα, Ζουμπουλάκης, Τετέ (75’ Στόλερ), Αγκιλέρα, Μοράλ (64’ Μπέλιτς), Γουνδουλάκης (64’ Πόποβιτς), Τόρες, Ναζλίδης

Οπου ΑΕΚ και επεισόδια
Προηγούμενο άρθρο Οπου ΑΕΚ και επεισόδια
Επόμενο άρθρο «Φανταστικό club ο ΑΡΗΣ»
«Φανταστικό club ο ΑΡΗΣ»

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News