Έτοιμος για την πρώτη νίκη

από AllAboutARIS

Οι παίκτες του Ζόραν Μιλίνκοβιτς είναι αποφασισμένοι να ξεκινήσουν την αντεπίθεση τους από τα Πηγάδια.

Ζόραν Μιλίνκοβιτς και παίκτες είναι αποφασισμένοι να ανατρέψουν την άσχημη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί για την ομάδα μετά τα πρώτα τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα στο Πρωτάθλημα. Το σημερινό ματς (19.30) στα Πηγάδια είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξεκινήσει η «κιτρινόμαυρη» αντεπίθεση.

Παρά τις σημαντικές απουσίες των Αγκάνθο, Παπαδόπουλου, Κύργια, υπάρχει αισιοδοξία και προσμονή για το «τρίποντο». Με 4-3-3 και αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι ο ΑΡΗΣ θέλει να καταβάλει την αντίσταση της… προβληματικής ως τώρα Ξάνθης ώστε να ξεκολλήσει επιτέλους και από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ο Μπουζάνης θα είναι κάτω από τα γκολπόστ, Πουλίδο, Ηρακλής στο κέντρο της άμυνας, Ψυχογιός δεξιά και Τσουμάνης αριστερά στην άμυνα, Έλσνερ, Νταμαρλής, Τάτος στον άξονα, Σταυρόπουλος δεξιά, Ίμπε αριστερά και Ουντότζι στην κορυφή της επίθεσης.
Αν αποφασιστεί να παίξει ο Τάτος και πάλι αριστερά στην επίθεση δεν αποκλείεται να πάρει θέση στον άξονα ο Οικονομόπουλος και να μείνει εκτός ο Ίμπε.

Στην αποστολή που αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές βρίσκονται οι εξής:
Έλσνερ, Ίμπε, Ουντότζι, Πουλίδο, Αγγελούδης, Διούδης, Ηρακλής, Καραγκούνης, Καρασαλίδης, Μανιάς, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουμάνης, Ψυχογιός.

Προτεινόμενα Άρθρα