"Τέρμα το ψέμα και η βλακεία"

από AllAboutARIS

Συνεργασία με Μπάμπεργκ προανήγγειλε ο κ. Αρβανίτης

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ μίλησε στον “ΑΡΕΝΑ” για το τουρνουά του Μπάμπεργκ, ενώ πήρε ξεκάθαρη θέση, όταν ρωτήθηκε για τη μη συμμετοχή των “κίτρινων” στο EuroCup. Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για το τουρνουά στη Γερμανία:«Ήταν επιπέδου Ευρωλίγκα. Θέλαμε να προετοιμαστούμε για το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Τα παιδιά αποκόμισαν πολύ δυνατές εμπειρίες και γενικά η ομάδα είχε πολλά οφέλη από αυτό. Ειδικά την τρίτη μέρα έμεινα πάρα πολύ ικανοποιημένος. Χρειαζόμασταν  μία μέρα για να μπούμε στο κλίμα αλλά πιστεύω ότι πήγαμε αρκετά καλά και αυτό μου άρεσε»

Για την υποδοχή και τη φιλοξενία: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την οργάνωση και την φιλοξενία. Οι Γερμανοί γνωρίζουν τι σημαίνει AΡΗΣ και μας υποδέθηκαν με τον καλύτερο τρόπο».

Για τις συνομιλίες που είχε η ΚΑΕ Άρης με την Μπάμπεργκ:« Από εκεί και πέρα μιλήσαμε για να έχουμε σχέσεις και επαφές και να έχουμε μία συνεργασία με την πρωταθλήτρια Γερμανίας. Μας είπαν ότι είναι στην διάθεση μας. Θέλουν οι άνθρωποι να έρθουν στην Θεσσαλονίκη και εμείς να ξαναπάμε εκεί. Κάναμε και μία κουβέντα με τον κύριο Φλέμινγκ τον κόουτς της Μπάμπεργκ. Μιλήσαμε και μας είπαν όλοι ότι ο ΑΡΗΣ λείπει από τον Ευρωλίγκα και περιμένουμε να επιστρέψουμε».

Αν μετά από αυτό το τουρνουά μετάνιωσαν που δεν δήλωσαν συμμετοχή στο EuroCup:«Είπαμε στον ΑΡΗ, τέρμα ο λαϊκισμός το ψέμα και η βλακεία. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να δούμε τι μπορεί να κάνει η ομάδα. Αυτή την στιγμή δεν μπορούσαμε λόγω της FIBA επομένως θα προσπαθήσουμε θα κάνουμε τα αδύνατα-δυνατά για του χρόνου με ειλικρίνεια απέναντι στον λαό του Άρη»

Για την εκδήλωση που ετοιμάζει η ΚΑΕ Άρης:«Σκεφτόμαστε να κάνουμε κάτι σε ένα πολύ ωραίο χώρο που υπάρχει στην περιοχή της νέας Εγνατίας. Θα το ανακοινώσουμε σύντομα και θα είναι μία ευκαιρία για τον κόσμο να γνωρίσει τους παίκτες και να μιλήσει με το τεχνικό τιμ. Θα ανακοινωθεί σύντομα πως θα οργανωθεί μαζί  με τις λεπτομέρειες»

Προτεινόμενα Άρθρα