Διαιτησία, δοκάρια και… άμυνα!

από AllAboutARIS

Σε ένα παιχνίδι στο οποίο δεν θα ήταν υπερβολή να σημειώσουμε ότι ο ΑΡΗΣ θα μπορούσε ακόμα και να κερδίσει τελικά δεν πήρε ούτε ένα βαθμό. Σε αυτό συνετέλεσε η ατυχία με δυο δοκάρια, η διαιτησία του Μαντάκη που έκλεισε τα μάτια σε δυο πέναλτι, αλλά και για μία ακόμα φορά η… ανεμική άμυνα που έδωσε το δικαίωμα στην Ξάνθη με 4 σουτ να κάνει 2 γκολ!!!

Σε ένα παιχνίδι στο οποίο δεν θα ήταν υπερβολή να σημειώσουμε ότι ο ΑΡΗΣ θα μπορούσε ακόμα και να κερδίσει τελικά δεν πήρε ούτε ένα βαθμό. Σε αυτό συνετέλεσε η ατυχία με δυο δοκάρια, η διαιτησία του Μαντάκη που έκλεισε τα μάτια σε δυο πέναλτι, αλλά και για μία ακόμα φορά η… ανεμική άμυνα που έδωσε το δικαίωμα στην Ξάνθη με 4 σουτ να κάνει 2 γκολ!!!

Ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε με τον Μπουζάνη κάτω από τα δοκάρια, τους Πουλίδο, Ηρακλή στο κέντρο της άμυνας, τον Τσουμάνη από τα αριστερά και τον Ψυχογιό δεξιά στα μπακ. Στο χώρο του κέντρου Τριανταφυλλάκος και Έλσνερ βρέθηκαν στο χώρο ευθύνης των αμυντικών χαφ, τον Τάτο μπροστά τους, τον Ιμπέ αριστερά και τον Σταυρόπουλο δεξιά στα εξτρέμ και τον Ουντότζι στην κορυφή της επίθεσης.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΑ 28 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ!

Πριν ακόμα συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό και πιο συγκεκριμένα στα 28 δευτερόλεπτα ο ΑΡΗΣ έχασε απίστευτη ευκαιρία, όταν μετά από ωραίο συνδυασμό των παικτών του ΑΡΗ (Ιμπέ, Τάτος, Τσουμάνης) και σέντρα του τελευταίου ο Σταυρόπουλος σε κενή εστία από το μισό μέτρο έστειλε την μπάλα άουτ αφού δεν έβαλε σωστά το σώμα του στην κεφαλιά που έπιασε.

ΔΟΚΑΡΙ Η ΞΑΝΘΗ ΜΕ ΝΤΕ ΓΚΟΥΣΜΑΝ

Η Ξάνθη ισοφάρισε τις ευκαιρίες στο 11΄όταν ο Ντε Γκούσμαν μετά από ωραία πάσα του Σολάριθ βγήκε απέναντι από τον Μπουζάνη, αλλά το σουτ του χτύπησε στο κάθετο δοκάρι και έφυγε άουτ.

ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΗ ΦΑΣΗ ΚΑΙ 1-0 ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Την στιγμή που ο ΑΡΗΣ είχε την κατοχή της μπάλας στο πρώτο 20λεπτο σε μία ανύποπτη φάση για μία ακόμα φορά τα κενά στην άμυνα οδήγησαν σε γκολ υπέρ της Ξάνθης. Ο Κάλβο έβγαλε ανενόχλητος σέντρα από τα αριστερά (έξυπνα ο Σολάρι έκανε… σκριν σε Ψυχογιό, Ηρακλή) και ο Μάνταλος που πρόλαβε τον Πουλίδο, με προβολή από κοντά έκανε το 1-0 στο 23.

ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΝΑΛΤΙ “ΕΠΝΙΞΕ” Ο ΜΑΝΤΑΚΗΣ

Στο 32 ο ΑΡΗΣ έπεσε θύμα για μία ακόμα φορά της διαιτησίας. Ο Τάτος έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Ξάνθης, ανατράπηκε πεντακάθαρα από τον Γούτα, αλλά ο Μαντάκης δεν έδειξε το πεντακάθαρο πέναλτι.

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΑΤΟ- ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΠΕΝΑΛΤΙ

Δυο λεπτά αργότερα ο Τάτος απείλησε για το 1-1, αλλά το σουτ του μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Κυριακίδης και ενώ ο Ουντότζι βρέθηκε ένα κλικ από το να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 35 ο Ψυχογιός μπήκε μέσα στην περιοχή, φάνηκε να ανατρέπεται από τον Παίτο (δεν φάνηκε ξεκάθαρα στο ριπλέι), αλλά ο Μαντάκης έδειξε και πάλι «παίζεται».

ΑΓΓΕΛΟΥΔΗ ΑΝΤΙ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΔΟΚΑΡΙ ΕΛΣΝΕΡ

Ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε με μία… αναγκαστική αλλαγή καθώς ο Σταυρόπουλος έδωσε λόγω τραυματισμού την θέση τους τον Αγγελούδη. Η τύχη γύρισε την πλάτη στο 47 στον ΑΡΗ, καθώς ο Έλσνερ έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και απομακρύνθηκε σε μία ακόμα μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΡΗ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΤΥΧΙΑ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΟΚΑΡΙ

Η ατυχία συνεχίστηκε τρία λεπτά αργότερα με τον Τραινταφυλλάκο αυτή την φορά να  σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι του Κυριακίδη και να χάνει μία ακόμα τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσει.

ΡΕΣΙΤΑΛ ΧΑΜΕΝΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ- ΠΕΝΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ!!!

Στο επόμενο λεπτό ήταν η σειρά του Ίμπε να χάσει σπουδαία ευκαιρία με το σουτ του να απομακρύνει σε κόρνερ ο Κυριακίδης. Μετά την εκτέλεση του κόρνερ ο Πουλίδο πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ σε μία ακόμα σπουδαία ευκαιρία. Στο 55 και πάλι ο Ίμπε έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά το ωραίο του πλασέ απομάκρυνε και πάλι ο Κυριακίδης σε κόρνερ.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ-ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Ο ΑΡΗΣ έχανε την μία ευκαιρία μετά την άλλη, είχε δυο δοκάρια, τρεις κλασικές ευκαιρίες για το 1-1, πέναλτι που δεν δόθηκε και η Ξάνθη στην Τρίτη της ευκαιρία της στο ματς έκανε το 2-0 με τον Σολάρι στο 62 μετά από πάσα του Σολτάνι. Στο 67 ο Σολάρι έφυγε από θέση οφσάιτ που δεν υπέδειξε ο βοηθός που δεν είχε δει μπροστά στα μάτια του το πέναλτι του Τάτου, πάσαρε στον Σολτάνι που σούταρε δυνατά για να απομακρύνει εντυπωσιακά ο Μπουζάνης.

ΣΟΥΝΑΣ ΑΝΤΙ ΤΑΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑΣ ΑΝΤΙ ΟΥΝΤΟΤΖΙ

Ο Μιλίνκοβιτς έκανε δυο ακόμα αλλαγές που ήταν μάλιστα αναγκαστικές με τον Τάτο και τον Ουντότζι να αφήνουν λόγω ενοχλήσεων τις θέσεις τους, στους Σουνά και Μανιά. Πέρα όμως από μία ευκαιρία με τον Αγγελούδη ο ΑΡΗΣ πλέον δεν απείλησε και ηττήθηκε σε ένα ακόμη ματς μένοντας στον ένα βαθμό.

Ξάνθη (Κεχαγιάς): Κυριακίδης, Μπαξεβανίδης, Βάλλας, Γούτας, Μάρτινς, Ντε Γκούζμαν, Σολάρι (87 Ράνιος), Μάνταλος, Μαρίν (59 Φλίσκας), Ντιέ, Κάλβο (46 Σολτάνι).

ΑΡΗΣ (Μιλίνκοβιτς): Μπουζάνης, Ψυχογιός, Πουλίδο, Ηρακλής, Τσουμάνης, Έλσνερ, Τριανταφυλλάκος, Ίμπε, Τάτος(64 Σουνάς), Σταυρόπουλος (46 Αγγελούδης), Ουντότζι (75 Μανιάς).

Προτεινόμενα Άρθρα