Το κεφάλι ψηλά…. έρχεται τελικός

από AllAboutARIS

Αναγκαία συνθήκη να μην τα παρατήσει κανείς. Η εικόνα σε κάποια σημεία του αγώνα στην Ξάνθη έδειξε τον δρόμο.

Το βάρος στην ψυχολογία θα ρίξει από σήμερα ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς, αφού η ήττα από την Ξάνθη, έτσι όπως ήρθε θα είναι τεράστιο λάθος να επιδράσει αρνητικά στα αποδυτήρια. Ο ΑΡΗΣ, δίνει την Κυριακή ένα πρόωρο τελικό με τον Παναιτωλικό. Παιχνίδι που απαιτεί εκτός από προσπάθεια στο γήπεδο και τεράστια ψυχικά αποθέματα αφού η πίεση είναι ήδη πολύ μεγάλη.

Ο Μιλίνκοβιτς που μέχρι στιγμής έχει κερδίσει το στοίχημα των αποδυτηρίων έχει να διαχειριστεί μια πολύ δύσκολη εβδομάδα που περιλαμβάνει και παιχνίδι κυπέλλου την Πέμπτη. Παρά τις πολλές ευκαιρίες και τα δυο δοκάρια, το αποτέλεσμα πάλι δεν ήρθε. Ο ΑΡΗΣ παραμένει τελευταίος και μαζί και το άγχος μιας ομάδας που από νωρίς κυνηγά αυτούς που βρίσκονται από πάνω. Πέρσι έκανε κάτι ανάλογο και κυριολεκτικά την ύστατη στιγμή απέφυγε το μοιραίο.

Ο Μιλίνκοβιτς οφείλει να… πατήσει στα θετικά που έβγαλε η ομάδα στο γήπεδο, στο καταπληκτικό πρώτο τέταρτο της επανάληψης και να συνεχίσει την δουλειά ώστε να εμφανιστεί μια ομάδα αποφασισμένη να κάνει κατάθεση ψυχής. Μεγάλο ενδιαφέρον έχει το πώς ο σέρβος θα χειριστεί το παιχνίδι της Πέμπτης στο κύπελλο. Αν δηλαδή θα προχωρήσει σε ελεγχόμενο ροτέισον που αφενός θα δώσει ανάσες σε κάποιους παίκτες εν όψει του τελικού της Κυριακής και αφετέρου δεν θα αλλάξει πολύ την φυσιογνωμία της ομάδας.

Προτεινόμενα Άρθρα