"Κερδίζει" και τον Ιμπε

από AllAboutARIS

Ο προπονητής του ΑΡΗ πετυχαίνει την αγωνιστική αφύπνιση των δυο ξένων της ομάδας.

Το φετινό ρόστερ του ΑΡΗ έτσι όπως είναι δομημένο και με δεδομένα τα σφάλματα που έγιναν στον μεταγραφικό σχεδιασμό δημιουργούν την ανάγκη να αξιοποιηθούν άπαντες. Ο ΑΡΗΣ δεν έχει την πολυτέλεια να αφήνει εκτός οποιονδήποτε μπορεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να προσφέρει. Ειδικά όταν μιλάμε για τους ξένους παίκτες της ομάδας. Ο Μιλίνκοβιτς είναι θιασώτης αυτής της φιλοσοφιας και το βλέπουμε με το καλημέρα. Ο Ροκ Ελσνερ κια ο Τζον Ιμπε είναι δυο από τα πολλά στοιχήματά του. Εχει βαλθεί να τους αξιοποιήσει. Να πάρει ότι μπορεί από τον καθένα και η αλήθεια είναι ότι το καταφέρνει. 

Ο Ελσνερ ήταν στα Πηγάδια απο τους καλύτερους παίκτες του ΑΡΗ. Και μπάλες έκλεψε και να δημιουργήσει προσπάθησε και να απειλήσει με τα εξαιρετικα πόδια που διαθέτει. Έχει τις αδυναμίες του φυσικά όπως ότι είναι αργός και λίγο… σοφτ για τη θέση αλλά ο Μιλίνκοβιτς επιδιώκει να πάρει από τον Σλοβένο τα θετικά στοιχεία που έχει και να τον καταστήσει χρήσιμο για την ομάδα. 

Το ίδιο επιδιώκει και με τον Ιμπε. Ο Νιγηριανός ήταν αρκετά καλός όσο είχε δυνάμεις και έκανε μια εμφάνιση που θα βοηθήσει τον ίδιο να πάρει ψυχολογία. Διαθέτει καλά τεχνικά χαρακτηριστικά, σουτάρει καλά, παίζει κάθετα. Αν ήταν και λίγο πιο ταχύς και εκρηκτικός…

Το ζήτημα είναι ότι ο Μιλίνκοβιτς έχει καταφέρει να κερδίσει τους δυο παίκτες, να τους επαναφέρει, να τους “βάλει” στην ομάδα.Αυτούς έχει άλλωστε και με αυτούς είναι υποχρεωμένος να πορευτεί και να πάρει αποτελέσματα. 

Προτεινόμενα Άρθρα