«Σύντομα θα αλλάξει»

από AllAboutARIS

Τι δήλωσε ο κεντρικός αμυντικός του ΑΡΗ για το παιχνίδι στην Ξάνθη, την ανάγκη βαθμών, τη διαιτησία.

Μπορεί η εμφάνιση στην Ξάνθη να ήταν σε γενικές γραμμές καλή και να δημιουργήθηκαν αρκετές ευκαιρίες, όμως η συγκομιδή δεν ήταν καν ο βαθμός της ισοπαλίας. Ο Ανδρέας Ηρακλής με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Μέτροσπορ» ήταν απόλυτα ρεαλιστής: «Τους βαθμούς θέλουμε, και δεν καταφέραμε να πάρουμε ούτε έναν. Είμαστε στεναχωρημένοι, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, να κρατήσουμε τα θετικά στοιχεία από την εμφάνισή μας και να ψάξουμε τους βαθμούς το συντομότερο» τόνισε και έκανε μνεία στα αμυντικά κενά: «Στην πρώτη αδράνεια δεχόμαστε γκολ. Έχουμε εναντίον μας όλους, και την τύχη και τους διαιτητές κι ενώ πιέζουμε, χάνουμε ευκαιρίες σε μία αντεπίθεση δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ και εκεί κόπηκαν τα πόδια μας».

Ο αμυντικός του ΑΡΗ αναφέρθηκε και στην αντιμετώπιση που τυγχάνει ο ΑΡΗΣ από την διαιτησία και ήταν κατατοπιστικός: «Ήμουνα ακριβώς στην ευθεία από πίσω στη φάση του πέναλτι. Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι δεν υπέδειξε την παράβαση. Τρελάθηκα! Πήγα να του ζητήσω τον λόγο και μου έλεγε ‘φύγε, ήταν καθαρή η φάση’.  Στο ημίχρονο τον ρώτησα αν ενημερώθηκε ότι ήταν πέναλτι και μου απάντησε ξανά: ‘μου είπανε ήταν καθαρό’. Κοροϊδευόμαστε μπροστά στα μάτια μας; Γενικά δεν μου αρέσει να μιλάω για την διαιτησία, αλλά είναι κοροϊδία» τόνισε και πρόσθεσε: «Πρέπει να είμαστε μαθημένοι σε αυτό όμως, γιατί στο ποδόσφαιρο, πόσω μάλλον σε ένα 90λεπτο, δεν μπορείς να ξέρεις πώς θα κυλήσουν τα πράγματα. Σον Άρη παίζουμε, πάντα δεχόμαστε πόλεμο, γι’ αυτό και εμείς πρέπει να είμαστε δυνατοί ψυχολογικά».

Για το αυριανό ματς κυπέλλου στον Βόλο υποστήριξε: «Είναι ένας θεσμός που πάντα ενδιαφέρει τον Άρη. Πάμε για να κερδίσουμε. Ευελπιστώ να είναι έναυσμα για την αγωνιστική αντεπίθεση της ομάδας». Τέλος έστειλε και ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας: «Καταλαβαίνουμε τον πόνο τους. Κι εμείς όλοι οπαδοί του Άρη είμαστε και έχουμε τα ίδια συναισθήματα. Δεν μπορούμε να διανοηθούμε ότι είμαστε σε αυτή την θέση. Πιστεύουμε όμως ότι σύντομα θα αλλάξει».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X