«Παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι»

από AllAboutARIS

Το μέλος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ Σταύρος Ζαχαρέλης αναφέρθηκε στα αγωνιστικά θέματα της ομάδας.

Ένα από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ο Σταύρος Ζαχαρέλη μίλησε στο “AllAboutARIS on AIR” για το προχθεσινό παιχνίδι στην Ξάνθη, για την διαιτησία αλλά και για την μέχρι στιγμής παρουσία της ομάδας με τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς στον πάγκο.

Για την αναμέτρηση στα Πηγάδια και την κακή διαιτησία είπε: «Ο διαιτητής μας αρνήθηκε δύο καθαρά πέναλτι αλλά ας βάζαμε εμείς τα γκολ που χάσαμε και ας μην τα έδινε. Δεν ψάχνω να βρω δικαιολογίες. Δεν τα έδωσε τα πέναλτι κακώς αλλά δεν θέλω να σταθώ σε αυτό. Τα παιδιά προσπάθησαν. Είχαν δύο δοκάρια και πολλές ευκαιρίες. Ο αντίπαλος τερματοφύλακας βρέθηκε σε μεγάλη μέρα. Η ομάδα έπαιξε μπάλα, δεν μπορεί να πει κανείς το αντίθετο. Είχε πάνω από τις διπλάσιες ευκαιρίες. Είναι κρίμα και άδικο να μην πάρουμε κάτι από αυτό το ματς».

Για την συνέχεια: «Η ομάδα ουσιαστικά τώρα φτιάχνεται. Υπάρχουν 8 παίκτες που πρώτη φορά παίζουν στην Superleague. Παιχνίδι με παιχνίδι θα καλυτερεύει. Αυτό που απομένει είναι να μπει η μπάλα στα δίχτυα. Με την προσθήκη του Αγκάνθο ευελπιστούμε να βελτιωθούν τα πράγματα.

Για τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς τόνισε: «Ο άνθρωπος είναι γεννημένος πρωταγωνιστής με αισιοδοξία και μεθοδικότητα. Αποδίδει ήδη. Μας λείπουν μόνο οι λεπτομέρειες για να ανεβούμε σε όλα τα επίπεδα. Με την βοήθεια των παικτών  της τύχης και του Θεού θα ανατραπούν τα πράγματα. Ο προπονητής κάνει πολλή καλή δουλειά κατά γενική ομολογία. Του δίνουμε ότι μπορούμε και εμείς». 

Για το αν μπορεί να κάνει κάτι η διοίκηση για την διαιτησία επισήμανε: «Πιστεύεται ότι μπορεί να κάνει κάτι η διοίκηση και δεν το κάνει; Οι παρεμβάσεις που γίνονται είναι όλες στο επιτρεπτό όριο. Δεν μπορούμε να προβούμε σε ανακοινώσεις . Κινδυνεύει η ομάδα και με ποινή βαθμών με τον νέο νόμο. Αυτοί που διοικούν την διαιτησία, αυτοί θα πρέπει να πάρουν τα μέτρα.  Από εμάς εφαρμόζεται ο νόμος αλλά από την άλλη πλευρά θα πρέπει να κάνουν την δουλειά τους και αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις». 

Τέλος, έστειλε και το δικό του μήνυμα στον κόσμο: «Ο κόσμος μας στηρίζει και θέλουμε να συνεχίζει να το κάνει παρά την πίκρα του. Χρειάζεται υπομονή και στήριξη. Αυτά τα παιδιά που αγωνίζονται κάθε μέρα είναι το μέλλον του ΑΡΗ. Θα έρθουν καλύτερες μέρες σίγουρα. Πιστεύουμε πως το πρώτο καλό αποτέλεσμα θα έρθει αύριο στο Κύπελλο».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X