Τζάμπα ήττα, αλλά υπάρχει ρεβάνς

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ παρουσιάστηκε με αρκετές αλλαγές στον Βόλο, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τον Ολυμπιακό, αλλά και πάλι είδε μία από τις λιγοστές ευκαιρίες του αντιπάλου να γίνεται γκολ και να χάνει με 1-0.

Ο ΑΡΗΣ παρουσιάστηκε με αρκετές αλλαγές στον Βόλο, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τον Ολυμπιακό, αλλά και πάλι είδε μία από τις λιγοστές ευκαιρίες του αντιπάλου να γίνεται γκολ και να χάνει με 1-0. Σε σχέση βέβαια με τα παιχνίδια του πρωταθλήματος,ο ΑΡΗΣ έχει την ευκαιρία στα τέλη Οκτώβρη να ανατρέψει αυτό το σκορ και να πάρει την πρόκριση, όμως και πάλι η απόδοση ήταν μέτρια, αν και το πείραμα με τον Έλσνερ στα στόπερ μάλλον απέδωσε και ο Σλοβένος δείχνει ικανός να προσφέρει αρκετά σε αυτή την θέση.

Ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε με τον Μπουζάνη κάτω από τα δοκάρια, κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Πουλίδο, Έλσνερ, τον Τσουμάνη αριστερά και τον Καραγκούνη δεξιά στα μπακ. Αμυντικά χαφ οι Οικονομόπουλος, Τριανταφυλλάκος με τον Σουνά μπροστά τους, τον Ιμπέ δεξί εξτρέμ και τον Καραγιάννη αριστερό, ενώ στην κορφή ξεκίνησε ο Αγγελούδης.

ΠΡΩΤΗ ΚΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΑΚΚΟ

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό Βόλου να δείχνει διάθεση να απειλήσει, ωστόσο στο πρώτο εικοσάλεπτο ο ΑΡΗΣ έκλεισε τις διόδους προς την εστία του Μπουζάνη με θετική παρουσία σε αυτό το διάστημα από τον Έλσνερ σε ρόλο κεντρικού αμυντικού. Μάλιστα ο ΑΡΗΣ ήταν αυτός που έφτασε κοντά στο γκολ στο 15 όταν μετά από κόρνερ του Σουνά, ο Τριανταφυλλάκος έπιασε το σουτ από το ύψος του πέναλτι, αλλά ο Γκίτκος μπλόκαρε σε καλή θέση.

ΖΗΤΗΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Στο 32 ο Κατσιαρός μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή του ΑΡΗ και έβγαλε μία σέντρα με την μπάλα να χτυπάει στο χέρι του Τσουμάνη, αλλά τον Αρετόπουλο να δείχνει παίζεται θεωρώντας ότι ήταν ακούσιο. Στην συγκεκριμένη φάση σίγουρα θα μπορούσε να καταλογίσει πέναλτι ο Θεσσαλός ρέφερι. Θυμίζουμε ότι στην Ριζούπολη σε παρόμοια φάση (και χωρίς να έχει γυρισμένη πλάτη ο παίκτης του Απόλλωνα) ο ΑΡΗΣ δεν πήρε τίποτα σε σουτ του Τάτου.

ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ… 45 ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Ο ΑΡΗΣ δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία του Γκίτκου, αλλά από την άλλη δεν απειλούνταν κιόλας από τους γηπεδούχους που δημιούργησαν την πρώτη καλή τους ευκαιρία στο 45 όταν ο Μπρέσκα μπήκε από τα δεξιά, σούταρε δυνατά, αλλά ο Μπουζάνης σε καλή θέση απομάκρυνε σε κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης ο Μπρέσκα σούταρε και πάλι μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε πολύ άουτ.

ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΩΣ ΤΟ 60

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός προσπάθησε να μπει δυνατά και έχασε μία καλή ευκαιρία με τον Καπετάνο μέσα από την περιοχή να σουτάρει άουτ. Από την άλλη στο 57 ο ΑΡΗΣ έχασε την σπουδαιότερη ευκαιρία του ματς στην πρώτη ώρα του, όταν ο Ίμπε βρήκε με πολύ ωραία σέντρα το κεφάλι του Αγγελούδη στην μικρή περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Γκίτκου.

ΑΓΚΑΝΘΟ, ΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΝΤΑΜΑΡΛΗΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΜΙΛΙΝΚΟΒΙΤΣ

Στο 60 ο Νταβίντ Αγκάνθο επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους σε επίσημο παιχνίδι μετά από 7 αγωνιστικές τιμωρίας!!! Ο Ισπανός πέρασε στην θέση του Ίμπε και πήγε στην κορυφή της επίθεσης, με τον Αγγελούδη να πηγαίνει δεξιά στα εξτρέμ. Λίγο αργότερα στο 67 πέρασε ο Νταμαρλής στην θέση του Σουνά και πήγε δίπλα στον Οικονομόπουλο στα αμυντικά χαφ, με τον Τριανταφυλάκο να… μετατίθεται λίγο πιο μπροστά σε ρόλο… «οκταριού». Στο 71 πέρασε και ο Μανιάς αντί του τραυματία Καραγιάννη με την τριπλέτα στην επίθεση να είναι πλέον Μανιάς, Αγκάνθο, Αγγελούδης.

ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥΣ

Ο ΑΡΗΣ δεν απειλούνταν σε καμία των περιπτώσεων από τους γηπεδούχους, αλλά ο Ολυμπιακός βρήκε τον τρόπο να ανοίξει το σκορ. Ο Μπρέσκα εκτέλεσε έξυπνα ένα κόρνερ για τον Κατσίκη, ο τελευταίος σούταρε ανενόχλητος έξω από την περιοχή, ο Μπουζάνης άργησε να αντιδράσει και η μπάλα με αρκετή δόση τύχης αφού χτύπησε στο δοκάρι, κατέληξε στα δίχτυα του ΑΡΗ για το 1-0.

ΕΚΟΨΑΝ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΟΦΣΑΙΤ ΤΟΝ ΜΑΝΙΑ ΣΤΟ 87

Στο 87 ο Μανιάς βγήκε μόνος του απέναντι από τον Γκίτκο μετά από ωραία μπαλιά του Καραγκούνη, αλλά ο βοηθός υπέδειξε λανθασμένα οφσάιτ στερώντας από τον ΑΡΗ το δικαίωμα να αναζητήσει την ισοφάριση στην συγκεκριμένη καθαρή φάση. Ο Ολυμπιακός είχε μία τελευταία καλή στιγμή στις καθυστερήσεις με φάουλ του Γιενκά, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αγκάνθο κατέβασε πολύ ωραία την μπάλα και σούταρε, αλλά ο Γκίτκος μάζεψε την μπάλα για να ολοκληρωθεί το παιχνίδι με το τελικό 1-0 που αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς στο Βικελίδης στις 31 Οκτωβρίου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός Βόλου (Βαζάκας): Γκίτκος, Καρράς, Μελίσσης, Αρβανίτης, Κατσιαρός, Ρόκας(82 Πινδώνης), Ολίσε(56 Κατσίκης), Μπρέσκα, Καπετάνος, Ακόστα, Γκούρμα (64 Γιενγκά).

ΑΡΗΣ (Μιλίνκοβιτς): Μπουζάνης, Καραγκούνης, Έλσνερ, Πουλίδο, Τσουμάνης, Οικονομόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Καραγιάννης (71 Μανιάς), Ίμπε (60΄Αγκάνθο), Σουνάς(67 Νταμαρλής), Αγγελούδης.

Προτεινόμενα Άρθρα