Ο αμίλητος Μιλίνκοβιτς

από AllAboutARIS

Ποιες σκέψεις έκανε μετά το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου ο προπονητής του ΑΡΗ και τι μοιράστηκε με τους συνεργάτες του.

Αν παρατηρούσε κανείς τον Μιλίνκοβιτς μετά το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου θα έβλεπε με γυμνό μάτι έναν άνθρωπο βαθιά προβληματισμένο. Η νέα ήττα που προήρθε από ακόμη μια παιδική αντίδραση της άμυνας και του τερματοφύλακα και οι αδυναμίες που έδειξε και πάλι ο ΑΡΗΣ- έστω και με τόσες αλλαγές- τον έκαναν να… συννεφιάσει. Ο 45χρονος σέρβος κυκλοφορούσε μονίμως με ένα τσιγάρο στο χέρι του, και σκεφτόταν πιθανές λύσεις τις οποίες μοιραζόταν αποκλειστικά με τους δυο συμπατριώτες του, Ζόραν Λόντσαρ και Ραντιβόγιε Ραντάκοβιτς.

Ο Μιλίνκοβιτς αδυνατούσε να πιστέψει πως γίνεται και ο παίκτες του να υποπίπτουν σε τέτοια παιδιαριώδη λάθη, ακυρώνοντας ό, τι κάνουν. Τα μόλις δυο γκολ ενεργητικό και δέκα παθητικό σε έξι ματς τον έχουν προβληματίσει πολύ, όπως και το γεγονός ότι σε κάθε παιχνίδι, υπάρχει ένα νεκρό σημείο το οποίο πληρώνει η ομάδα του. “Δυο καλές ευκαιρίες κάναμε εμείς, δυο και ο αντίπαλος” έλεγε και συμπλήρωνε: “Μόνο που εμείς όχι μόνο δεν σκοράραμε αλλά χαρίσαμε ένα γκολ”. 

Ο Μιλίνκοβιτς θεωρεί ότι μια νίκη θα αλλάξει πολλά πράγματα στην ομάδα, θα βοηθήσει την δουλειά που γίνεται και αισθάνεται λίγο πιο άνετα έχοντας γεμάτη τη φαρέτρα του εν όψει Παναιτωλικού με τις επιστροφές Αγκάνθο, Ουντότζι, Τάτου, Παπαδόπουλου και Σταυρόπουλου. 

  

Προτεινόμενα Άρθρα