Ισοπαλία (1-1) για την Κ20

από AllAboutARIS

Μία ακόμα ισοπαλία για την Κ20 του ΑΡΗ στο παιχνιδι με τον Παναιτωλικό για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μέσα σε δύο λεπτά διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα ανάμεσα στον ΑΡΗ και τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα Κ20. Ο ΑΡΗΣ προηγήθηκε στο 66` με τον Λεμονή, ωστόσο η ομάδα του Αγρινίου ισοφάρισε στο 68` με τον Κωστακιώτη. Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς στο 79` αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Χαντακιάς.

Το αποτέλεσμα αδικεί το συγκρότημα του Νίκου Πασιαλή, που ήταν καλύτερο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, χάνοντας μάλιστα και δύο πέναλτι! Συνολικά στο ματς δόθηκαν τρία πέναλτι. Το πρώτο στο 48’ με τον Μπάλιο (απέκρουσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων), το δεύτερο στο 66’ με τον Λεμονή, ο οποίος ευστόχησε και η ομάδα μας πήρε… κεφάλι στο σκορ και το τρίτο στο 79’ και πάλι με τον Λεμονή (η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι).

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ: Μάντζαρης, Βόσδου, Παπαφλωράτος, Μαζουλουξής, Μπιμπισίδης, Φούσκας (82` Ζαχαριουδάκης), Ντούγκας, Λεμονής, Μπάλιος (63` Σάλτας), Κτιστόπουλος, Παπακώστας (68` Ρότα)

Παναιτωλικός: Τηλέμαχου, Χαντακιάς, Καραλής (65` Κοντογιάννης), Δημουλάς, Κοζάκης, Κωνσταντινόπουλος, Βασιλάρης, Κωστακιώτης, Τουρλίδας (50` Κολοκοτρώνης), Ζαρκάδας, Σιώρος (91` Ερινάλντο)

Προτεινόμενα Άρθρα