Στόικα, ο τρίτος της Βέροιας

από AllAboutARIS

Η Βέροια προηγείται στην κούρσα των αλλαγών προπονητών, με τον Ρουμάνο Στέφαν Στόικα να αντικαθιστά τον Ολλανδό Τον Κάανεν.

Ο Τον Κάανεν διαδέχτηκε τον Γκόραν Στεπάνοβιτς στον πάγκο της Βέροιας αλλά ούτε αυτός μακροημέρευσε. Στις 5 Σεπτεμβρίου ανακοινώθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου αποχώρησε ο Ολλανδός και η Βέροια βρήκε άμεσα τον αντικαταστάτη του.

Μάλιστα σήμερα πρωτοτύπησε η ομάδα της Ημαθίας, ανακοινώνοντας ότι έχει βρει τον διάδοχο του Κάανεν (χωρίς να αποκαλύπτει το όνομά του) και θα τον ανακοινώσει σύντομα. Το όνομα πάντως διέρρευσε και πρόκειται για τον Ρουμάνο Στέφαν Στόικα.

Ο Στόικα είναι γνώριμος στο ελληνικό κοινό, αφού έχει παίξει στη Λάρισα αλλά και στη Βέροια (1996-99 και 2000-01), ενώ τη σεζόν 2003-04 είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας για λίγο, όταν βρισκόταν στη Γ’ εθνική.

Τα τελευταία χρόνια ο 46χρονος τεχνικός πέρασε από διάφορες ομάδες της πατρίδας του και πέρσι ήταν προπονητής στη Μιλσάμι της Μολδαβίας. Ο Στόικα θα πιάσει δουλειά από Δευτέρα, καθώς στο ματς με τον Ολυμπιακό στον πάγκο της Βέροιας θα βρίσκεται ο Στέφανος Γαϊτάνος.

Προτεινόμενα Άρθρα