Αποφόρτιση με… δείπνο

από AllAboutARIS

Προσπαθεί με κάθε τρόπο ο Σέρβος, ώστε να χαλαρώσει την ομάδα και να φέρει την απαραίτητη ηρεμία στο αγωνιστικό τμήμα, ώστε να έρθουν και οι νίκες

Καθήκοντα… ψυχολόγου -πέρα από αυτά του προπονητή- έχει αναλάβει ο Ζόραν Μιλινκοβιτς από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τον ΑΡΗ. Στο πλαίσιο αυτής της “ιδιότητας” του, ο Σέρβος προσπαθεί με κάθε τρόπο να αλλάξει το κλίμα στην ομάδα, ώστε οι παίκτες να πιστέψουν στις ικανότητες τους, και να αντιστρέψουν την κακή, μέχρι στιγμής, εικόνα που παρουσιάζουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Στα πλαίσια λοιπόν της ψυχολογίας, εντάσσεται και το δείπνο, που θα παραθέσει απόψε ο Μιλίνκοβιτς στην ομάδα, σε γνωστό μαγαζί της Κρήνης. Ο τεχνικός των “κίτρινων”, δύο μέρες πριν το κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο, θέλει να αποφορτίσει για λίγο τους παίκτες του, με τους οποίους θα έχει την ευκαιρία να τα πει και εκτός γηπέδου. Σε ένα πιο χαλαρό περιβάλλον, ελπίζοντας πως η συγκεκριμένη ενέργεια θα λειτουργήσει θετικά για την ομάδα, 48 περίπου ώρες πριν το ματς της Νέας Σμύρνης.

Προτεινόμενα Άρθρα