"Ολοι μαζί μια γροθιά για την νίκη"

από AllAboutARIS

"Κάθε παιχνίδι πρέπει να παλεύουμε για την νίκη", σημείωσε μεταξύ άλλων…

Δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου που βρέθηκαν στην Νέα Κρήνη παραχώρησε ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς, με αφορμή το δείπνο που παρέθεσε στους ποδοσφαιριστές του. Ο Σέρβος τεχνικός μίλησε για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Πανιώνιο που ακολουθεί και όχι μόνο…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο: “Δεν έχει διαφορά από τους άλλους αγώνες. Κάθε παιχνίδι πρέπει να παλεύουμε για την νίκη. Ο ΑΡΗΣ είναι μια ομάδα που πρέπει έχει στόχο την νίκη σε κάθε αγώνα. Δεν έχουμε περιθώρια. Πρέπει να δίνουμε πάντα τον καλύτερο μας εαυτό. Κάθε επόμενο παιχνίδι για την ομάδα είναι κρίσιμο”.

Για το δείπνο: “Το πνεύμα της ομάδας πρέπει να είναι σκληρό και όλοι μαζί να είμαστε σαν μια γροθιά. Οι ποδοσφαιριστές, η διοίκηση και το τεχνικό τιμ μια οικογένεια. Θέλουμε να είμαστε μαζί πάντα και στα καλά, αλλά και στα άσχημα”.

Για τον τραυματισμό του Παπαδόπουλου: “Δυστυχώς έχουμε την απουσία τον Γιάννη, αρα σε αυτό το παιχνίδι θα χρησιμοποιήσω παίκτες που αγωνίστηκαν περισσότερο, γιατί δεν έχουμε περιθώρια για δοκιμές. Οσοι έπαιξαν μέχρι τώρα θα παίξουν και σε αυτό το παιχνίδι”

Για τους τραυματισμούς: “Ξέρουμε πολύ καλά γιατί έγιναν αυτά τα πράγματα. Εμείς αναλύσαμε τα δεδομένα, μαζέψαμε και ορισμένα προηγούμενα αποτελέσματα, και από την ανάλυση βγήκε ότι κάθε τραυματισμός είχε την ιστορία του. Απλά σε αυτό το παιχνίδι θέλαμε να βάλουμε την καλύτερη ομάδα, κι έτσι έπαιξαν παίκτες που είχαν δρόμο”.

Προτεινόμενα Άρθρα