"Φάρμακο για ΑΡΗ μία νίκη"

από AllAboutARIS

Ο Σάκης Τσιώλης μίλησε για την αποχώρησή του από την Τρίπολη, αλλά και την φετινή προσπάθεια του ΑΡΗ:

Ο Σάκης Τσιώλης μίλησε για την αποχώρησή του από την Τρίπολη, αλλά και την φετινή προσπάθεια του ΑΡΗ:

Για την αποχώρησή του από τους Αρκάδες: «Αυτά γίνονται στο ποδόσφαιρο και πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα. Είχαμε μια διαφορετική προσέγγιση στην ομάδα, και αφού δεν υπήρχε περίπτωση να αλλάξει κάποιος την άποψή του ήταν καλύτερα που έγινε έτσι».

Για το αν έχει δεχθεί προτάσεις από άλλες ομάδες: Μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα που θα λυθεί και τυπικά το συμβόλαιό μου με τον Αστέρα δεν πρόκειται να υπάρξει κάποια εξέλιξη. Με πλησίασαν κάποιοι άνθρωποι τις τελευταίες ημέρες και τους παρέπεμψα για την ερχόμενη εβδομάδα».

Για τον ΑΡΗ: «Ο ΑΡΗΣ έχει προπονητή και έχει κάνει δύο καλά παιχνίδια στα οποία από ατυχία δεν πήρε αποτέλεσμα. Πρέπει να μείνει συγκεντρωμένος στη δουλειά του για να πάρει αποτέλεσμα στην Νέα Σμύρνη. Στην Ξάνθη ήταν άτυχος και παράλληλα τον αδίκησαν, Με τον Παναιτωλικό έλειπε η ηρεμία και η ψυχραιμία. Είναι σημαντικό γεγονός η επιστροφή του Αγκάνθο, καθώς, μεταξύ άλλων, απελευθερώνεται ο Τάτος και Ουντότζι».

Για το αν πρέπει να υπάρχει ανησυχία στους «κίτρινους»: «Όταν είσαι σε αυτές τις θέσεις δεν μπορείς να κοιμηθείς τα βράδια. Παρ` όλα αυτά είναι ακόμη νωρίς, το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη και αυτό που χρειάζεται ο ΑΡΗΣ είναι η πρώτη νίκη, η οποία θα αποτελέσει το φάρμακό του.

Για το ματς κόντρα στον Πανιώνιο: «Όλα τα ματς είναι δύσκολα. Ο ΑΡΗΣ πρέπει να κρατήσει αυτό το στυλ των τελευταίων αγωνιστικών και να είναι πιο αποτελεσματικός».

Για τον ΠΑΟΚ: «Είναι πολύ καλύτερη ομάδα από την Άλκμααρ και μπορούσε να καθαρίσει το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Μετά το 65-670 είχε πολλά προβλήματα ιδιαίτερα στην άμυνα. Μπήκε αργά ο Σαλπιγγίδης, ήταν ο άνθρωπος που έβαλε τον ΠΑΟΚ σε μια σειρά. Είναι πολύτιμος παίκτης ο Σαλπιγγίδης και η είσοδός του στο ματς ήταν καταλυτική. Κυνηγάει με πολύ πάθος την τελευταία φάση και χρειάζεται ένας τέτοιος παίκτης σε αυτά ματς. Φυσικά ο προπονητής ξέρει καλύτερα αλλά ο παίκτης με την είσοδό του έδειξε ότι αποτελεί μια πολύ σημαντική μονάδα. Θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Για το ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό: «Ανεξαρτήτως δυναμικότητας το ματς είναι πάντα ντέρμπι. Ο Παναθηναϊκός είναι ανεβασμένος στα τελευταία ματς και είναι μια πολύ γρήγορη ομάδα. Διαθέτει τον Μπεργκ που είναι ένας δυνατός σέντερ φορ και με την συμβολή των Κλωναρίδη, Μπαϊράμι και Φιγκερόα έχει ένα γεμάτο οπλοστάσιο στην επίθεση. Θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, και θα το περιμένω με ενδιαφέρον».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X