«Ξεχωρίζουν Αγκάνθο και Τάτος»

από AllAboutARIS

Ο Μάρκος Ντούνης μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό για το παιχνίδι των κυανέρυθρων κόντρα στον ΑΡΗ, τον Νταβίντ Αγκάνθο, τον Ανδρέα Τάτο αλλά και τη βοήθεια της τύχης την οποία θα χρειαστεί η ομάδα του απέναντι στους κίτρινους. Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

 “Σίγουρα είναι μια ευκαιρία για εμάς να αφήσουμε πίσω τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και την κακή εμφάνιση του Β` μέρους. Θα προσπαθήσουμε, θα τα δώσουμε όλα και αν είμαστε και λίγο τυχεροί μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς”.

Για το αν υπάρχει πίεση στην ομάδα μετά τα τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη, δήλωσε: “Δεν θα έλεγα ότι είναι μονόδρομος. Πίεση δεν υπάρχει όσο θα έπρεπε, αλλά εμείς ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ, θέλουμε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο σ` αυτό το παιχνίδι”.

Για το τι ξεχωρίζει από τον Άρη, τόνισε: “Αυτό που ξεχωρίζω είναι ο Αγκάνθο, ο οποίος πέρυσι έκανε μια καλή χρονιά και τον Τάτο”.

Για το αν περιμένει τον Άρη περισσότερο αποφασισμένο με δεδομένο ότι έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία, δήλωσε: “Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα. Θέλει να ρεφάρει και να πάρει τους τρεις βαθμούς. Θα έρθει να παίξει στα ίσα το παιχνίδι, το οποίο πρόκειται να είναι πολύ δύσκολο. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε”.

Για το που πιστεύει ότι θα κριθεί το ματς, είπε: “Θα πρέπει να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας. Μέσα από αυτή να διαχειριστούμε το παιχνίδι”.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X