Οι πρωτιές του Ουντόντζι

από AllAboutARIS

Αποτυπώνεται και στους αριθμούς ότι αποτελεί ένα από τους πιο σημαντικούς παίκτες του φετινού ΑΡΗ…

Αποτέλεσε μία από τις τρεις μεταγραφές «ξένων» του ΑΡΗ, χρειάστηκε ελάχιστο χρόνο για να προσαρμοστεί στην ομάδα, και σίγουρα εξελίσσεται σε έναν από τους φετινούς πρωταγωνιστές των «κίτρινων».

Ο λόγος για τον Σαλόζε Ουντόντζι, ο οποίος χάρισε την πρώτη νίκη στον ΑΡΗ με το πανέμορφο τέρμα που σημείωσε. Ο Νιγηριανός μέσος όμως, εκτός από ηγέτης της ομάδας του Ζόραν Μιλίνκοβιτς στο χθεσινό παιχνίδι, μετά το πέρας επτά αγωνιστικών προηγείται και σε πολλές επιμέρους στατιστικές κατηγορίες έναντι των συμπαικτών του.

Πιο συγκεκριμένα, αποτελεί τον πρώτο σκόρερ της ομάδας με δύο τέρματα. Επίσης, είναι ο πρώτος παίκτης σε λεπτά συμμετοχής(645΄), έχει κερδίσει τα περισσότερα φάουλ(25), ενώ έχει πραγματοποιήσει και τις περισσότερες τελικές προσπάθειες(18).

Βέβαια, εκτός από τα θετικά υπάρχουν και τα αρνητικά, καθώς έχει πετύχει το μοναδικό αυτογκόλ της ομάδας του, ενώ έχει κάνει και τα περισσότερα λάθη(43).

Εν κατακλείδι, ο ο 27χρονος ακραίος προηγείται σε έξι στατιστικές κατηγορίες(τέσσερις εξ’ αυτών είναι πολύ σημαντικές) και στην ουσία αποτυπώνεται και στους αριθμούς ότι αποτελεί ένα από τους πιο σημαντικούς παίκτες του φετινού ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα