«Έτοιμοι για να κερδίσουμε»

από AllAboutARIS

Ο Παρασκευάς Μουρατίδης operation Manager του ΑΡΗ μίλησε στον “Arena fm” για τον αγώνα κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ

Ο Παρασκευάς Μουρατίδης operation Manager του ΑΡΗ μίλησε στον “Arena fm” για τον αγώνα κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και για την κατάσταση που βρίσκονται οι «κιτρινόμαυροι».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαστε στο ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεων, οι ομάδες είναι στο ξεκίνημα μετά την ολοκλήρωση των φιλικών και της προετοιμασίας. Δεν ξέρουμε σε πόσο καιρό η ομάδα θα είναι έτοιμη να πιάσει υψηλή απόδοση.

Για το πώς αντιμετωπίζει ο ΑΡΗΣ το παιχνίδι: «Αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι όπως όλα τα υπόλοιπα. Έχουμε μια από τις πιο νεανικές ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα, έχουμε πολλά παιδιά που έχουν μεν διάθεση αλλά και πολλές δυνατότητες να προσφέρουν αλλά από την άλλη  δεν έχουν την απαιτούμενη εμπειρία, αυτό νομίζω κάνει και πιο ενδιαφέρουσα την προσπάθεια αυτής της ομάδας για την συνέχεια».

Για τον σχεδιασμό της ομάδας: «Ο σχεδιασμός της ομάδας ήταν σχεδιασμός του προπονητή και της διοίκησης για να μπορέσει να χτίσει μια νέα ομάδα η οποία θα μπορέσει σε βάθος χρόνου να αποδώσει το καλύτερο δυνατό, να φέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να προετοιμάζει νέα παιδιά για να γίνονται στόχος μεγαλύτερων ομάδων τόσο της Ελλάδας όσο και της Ευρώπης».

Για το αν ο ΑΡΗΣ έχει στόχο το κύπελλο: «Αυτό που κοιτάμε είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι και σίγουρα σαν ΑΡΗΣ θα παίξουμε για να κερδίσουμε».

Για την κατάσταση της ομάδας: «Σίγουρα έχουμε προβλήματα, έχουμε και δυο μόνιμους τραυματίες που θα αρχίσουνε να μπουν στην ομάδα, αναφέρομαι στον Ζήση  Σαρικόπουλο και τον Χαντ. Το γνωρίζαμε όμως από την αρχή, είναι πάρα πολύ σημαντικοί παίκτες για μας, θέλουν το χρόνο τους και ελπίζω ότι όταν γυρίσουν θα βοηθήσουν όσο περισσότερο μπορούν την ομάδα. Έχουμε και κάποιους άλλους μικροτραυματισμούς αλλά πιστεύω ότι μέχρι την Τετάρτη θα μπορέσουν να ξεπεραστούν και ότι θα είμαστε 100% έτοιμοι».

Προτεινόμενα Άρθρα