"Ανακούφιση με το διπλό"

από AllAboutARIS

Ο πρόεδρος των παλαίμαχων του ΑΡΗ, Γιάννης Βένος,τοποθετήθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις στον ΑΡη, αλλά και θέμα των βετεράνων

Ο πρόεδρος των παλαίμαχων του ΑΡΗ, Γιάννης Βένος,τοποθετήθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις στον ΑΡη, αλλά και θέμα των βετεράνων

Για το φιλικό των παλαιμάχων στα Γιαννιτσά:

«Κάνουμε αυτό που αγαπάμε βρισκόμαστε όλοι μαζί και τις περισσότερες φορές υπάρχει ένας κοινωνικός στόχος. Για ενίσχυση  κάποιου ιδρύματος ή κάποιας οικογένειας. Πάντα υπάρχει κάποιος λόγος που συνδυάζουμε την παρουσία μας με ένα κοινωφελές έργο.

Για τον Λίμπρεχτς:

«Ήταν ένας προπονητής που έφερε καινούργιες ιδέες. Καινούργια προπονητική στον Άρη και βοήθησε την ομάδα να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό» ενώ αναφορικά με το γεγονός ότι οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού, του Άρη, του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή ετοιμάζουν φιλικό προς τιμήν του: «Δεν το έχω ακούσει. Γιατί όχι; Φυσικά και μπορούμε να το κάνουμε το παιχνίδι»

Για το διπλό στην Νέα Σμύρνη:

«Τελείωσε το παιχνίδι και ανασάναμε όλοι με ανακούφιση. Και για τους πόντους και κυρίως γα την ψυχολογική ανάταση της ομάδας και των φιλάθλων. Θα ήταν πολύ τραγικό αν η ομάδα έχανε. Καταλαβαίνουμε όλοι τι κατάσταση θα επικρατούσε στην ομάδα μας. Πραγματικά ήταν κρίμα να χάσει. Η ομάδα δείχνει μία σταθερότητα με την προσθήκη του Έλσνερ στην άμυνα. Δείχνει μία ηρεμία και αυτό το εισπράττουμε στα τελευταία παιχνίδια. Όμως τα γκολ που έχει δεχθεί από την αρχή είναι λες και είναι ομάδα πολύ χαμηλής κατηγορίας. Μία ομάδα μπορεί να χτίσει πάνω σε μία καλή άμυνα και δεν εννοώ μόνο την τετράδα αλλά την γενικότερη αμυντική λειτουργία. Ο Μιλίνκοβιτς δουλεύει σε πολλούς  τομείς και είναι πράγματα που τα βλέπουμε και ελπίζουμε να συνεχίσουμε να τα βλέπουμε και στην συνέχεια»

Για το καλό κλίμα στα αποδυτήρια:

«Είναι το Α και το Ω. Αν δεν έχει ηρεμία αν δεν έχει καλό κλίμα στα αποδυτήρια όσο καλή κατάσταση και όσο καλή προπόνηση και να κάνει ο προπονητής, η ομάδα δεν μπορεί να λειτουργήσει .Ο Μιλίνκοβιτς το χειρίζεται καλά. Όλοι οι παίκτες μιλούν με πολύ καλά λόγια για το κλίμα που έχει αλλάξει. Είναι κάτι που παίζει ρόλο στην καλή παρουσία μίας ομάδας στο πρωτάθλημα και εκεί στέκομαι και εγώ και λέω ότι ξεκίνησε σωστά. Δουλεύουν μεθοδικά και ελπίζουμε να εισπράξουμε τους καρπούς της προσπάθειας με τον καλύτερο τρόπο»

Για τον τρόπο που πανηγύρισαν οι παίκτες στην νίκη επί του Πανιωνίου:

«Πράγματι οι πανηγυρισμοί δείχνουν το κλίμα. Αλλά θα έλεγα ότι ήταν μία έκρηξη. Όλη αυτή η αδικία που έχει συσσωρευτεί στους παίκτες από τις ήττες, και με τον τρόπο που ήρθαν, τους έχει δημιουργήσει μία άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ήταν μία έκρηξη συναισθηματική για αυτό που ήθελαν και προσδοκούσαν. Και τελικά ήρθε με αυτόν τρόπο. Με δέκα παίκτες και ανατροπή οπότε καταλαβαίνεται τι έκρηξη υπήρξε»

Για το γκολ του Ουντότζι:

«Ήταν εκπληκτικό γκολ. Ξεκίνησε από μία αντεπίθεση του Άρη ο Ουντότζι πήρε την μπάλα από το κέντρο έκανε μία ωραία κούρσα 20-30 μέτρα και τελικά εξαπέλυσε ένα κεραυνό που πήγε εκεί που έπρεπε να πάει»

Για την Βέροια και την διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής:

«Δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα. Έκανε μία νίκη. Το θέμα είναι να πατήσει γερά σαν ομάδα να δουλέψει να συνεχίσει για να έρθουν τα αποτελέσματα που πρέπει, στην συνέχεια. Είναι ακόμη σε χαμηλές θέσεις. Έκανε μία  νίκη σε οχτώ παιχνίδια. Λέμε ότι η διακοπή θα βοηθήσει. Ο προπονητής έχει καλύτερη εικόνα πλέον και μπορεί να δουλέψει στις αδυναμίες αυτό το μικρό χρονικό διάστημα. Μπορεί να χτίσει εποικοδομητικά. Αυτές τις δέκα μέρες να δουλέψει και στην φυσική και στην ψυχολογική κατάσταση. Με πολύ καλύτερο κλίμα και ηρεμία»

Προτεινόμενα Άρθρα