Θα αντιδράσει κανείς από τον ΑΡΗ;

από AllAboutARIS

Συνεχίζει να προκαλεί ο γνωστός και μη εξαιρετέος Παναγόπουλος. Δέκα παίκτες του έκανανκαταγγελία κατά της ΕΠΟ και ως πρώτο σημείο έχει πάλι τον ΑΡΗ και την υπαγωγή στο άρθρο 44 και 99, ενώ οι οφειλές των δέκα παικτών δεν αφορούν τον ΑΡΗ!!!

Συνεχίζει να προκαλεί ο γνωστός και μη εξαιρετέος Παναγόπουλος. Δέκα παίκτες του έκανανκαταγγελία κατά της ΕΠΟ και ως πρώτο σημείο έχει πάλι τον ΑΡΗ και την υπαγωγή στο άρθρο 44 και 99, ενώ οι οφειλές των δέκα παικτών δεν αφορούν τον ΑΡΗ!!!

Ο μόνος παίκτης που έχει λαμβάνειν από τον ΑΡΗ είναι ο Γιάκομπ που έχει υπογράψει για το 99 και στην συγκεκριμένη περίπτωση οι οφειλές αφορούν τον Ηρακλή!!! Εκεί όμως ο Παναγόπουλος στην κυριολοεξία μανία με τον ΑΡΗ! Το εκπληκτικό είναι ότι ο Παναγόπουλος έχει βάλει το 44 του ΑΡΗ, ενώ κανείς παίκτης δεν συμπεριλαμβάνεται σε αυτό ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ, ενώ στην καταγγελία συμμετέχουν παίκτες όπως ο Καφές!!! Επιτέλους κάποιος από τον ΑΡΗ πρέπει να τον βάλει στην θέση του.

Πιο συγκεκριμένα το ρεπορτάζ του soccerplus αναφέρει: “Την έκπτωση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ ζητούν 10 ποδοσφαιριστές και ο δικηγόρος αθλητικής δικαιοσύνης, Γιώργος Παναγόπουλος, με έφεση που έχει καταθέσει στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών (εκούσια-δικαιοδοσία), με την οποία στρέφονται κατά της απόφασης του Ειρηνοδικείου Αθηνών, που απέρριψε την αίτηση των ΕΠΣ Ηρακλείου και Κικλίς.

Ουσιαστικά πρόκειται για συνέχεια, αφού οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές είχαν κάνει πρόσφατη παρέμβαση υπερ των δυο Ενώσεων και παρά το γεγονός ότι δύο Ενώσεις ήταν υπό την πίεση της ΕΠΟ και απέσυραν την προσφυγή τους, οι παίκτες την συνεχίζουν υποβάλλοντας έφεση.

Πρόκειται για τους:

Πίτου Γκαρσίου, Βίκτωρα Γιάκομπ, Μπόρταν Μάρα, Κρις Γουάνγκα, Ζαν Φραντσεσκί, Μαρσέλο Νταμιάνο, Πέλε Φρίμπονγκ, Βανς Σίκοφ, Χούλιο Μότζο και Παντελή Καφέ.

Οι τρεις πρώτοι ποδοσφαιριστές έχουν δικαιωθεί με απόφαση των οργάνων της ΕΠΟ, στρεφόμενοι κατά της ΠΑΕ Ηρακλής, ο τέταρτος στρεφόμενος κατά των Τρικάλων, ο πέμπτος κατά του Εθνικού Αστέρα, ο έκτος κατά του Εθνικού, του Φωστήρα και της Κορίνθου, ο 7ος κατά του Αιγάλεω, ο 8ος κατά του Απόλλωνα Καλαμαριάς, ο ένατος κατά της Καρδίτσας και ο Παναγόπουλος κατά του Χαϊδαρίου.

Στην αγωγή αναφέρονται «εντελώς δειγματοληπτικά νομικά ταχυδακτυλουργικά τρικ που έχουν εφεύρει οι παράγοντες της ΕΠΟ και των ομάδων, σε συνεργασία με τους πολιτικούς, για να μην εκτελεστούν οι υπέρ ημών αποφάσεις».

1 Αρθρο 44, 99 του Πτωχευτικού Κώδικά υπόθεση: ΠΑΕ Άρης Θεσσαλονίκης

2 Αλλαγή νομικής φύσης υπόθεση: Ηρακλής Θεσσαλονίκης

3 Παραγραφή χρεών λόγω υποβιβασμού υπόθεση: Μακεδονικού και άλλων

4 Παράνομες αναδιαρθρώσεις κατηγοριών

5 Ποδοσφαιρικά μνημόνια χρέη σε ποδοσφαιριστές υπόθεση: ΠΑΕ Λάρισα.

Επίσης, στην αγωγή αναφέρεται ότι οι ενάγοντες λόγω των παράνομων αποφάσεων της ΕΠΟ έχουν υποστεί ανεπανόρθωτη οικονομική ζημία και παρεμποδίζεται η είσπραξη των δεδουλευμένων τους και ότι πριν προσφύγουν στην τακτική δικαιοσύνη εξάντλησαν τις οικονομικές εκκρεμότητες που είχαν, προσφεύγοντας στα όργανα της ΕΠΟ”.

ΥΓ Δεν είναι εκπληκτικό ο Παναγόπουλος να βγαίνει στα ραδιόφωνα και σε συγκεκριμένες εκπομπές στην ΤV και να ζητάει υποβιβασμό του ΑΡΗ γιατί προσέφυγε σε πολιτικά δικαστήρια και την ίδια στιγμή ο ΙΔΙΟΣ να έχει προσφύγει σε πολιτικά δικαστήρια και για περιπτώσεις παίκτών, αλλά όπως φαίνεται παραπάνω και κατά της ΕΠΟ.  Οι ομάδες δηλαδή να μην μπορούν, αλλά ο ίδιος και οι πελάτες του να μπορούν. Ζήτω το ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Παναγόπουλος εκπροσωπεί τους Παπαζαχαρία-Παπαστεριανό στις προσφυγές τους κατά του ΑΡΗ…

Προτεινόμενα Άρθρα