Ένταση και διακοπή στη δίκη!

από AllAboutARIS

Η δίκη για τα «στημένα» συνεχίστηκε με ένταση όταν κατέθεσε ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης και τον Μάκη Ψωμιάδη να παρεμβαίνει.

Ο Κώστας Βαξεβάνης κλήθηκε ως μάρτυρας επειδή είχε παρουσιάσει σε μια εκπομπή του στην κρατική τηλεόραση το παρελθόν του Μάκη Ψωμιάδη και ρωτήθηκε αν του έκανε μήνυση ο κατηγορούμενος.

«Γιατί να μου κάνει; Είναι έκθεση πραγματικών γεγονότων» απάντησε για να ρωτήσει ο Ψωμιάδης: «Από την ΕΥΠ τις βρήκες τις πληροφορίες;»

Εκείνη τη στιγμή μίλησε ο δικηγόρος υπεράσπισης του Ψωμιάδη, κ. Ηρειώτης και του ζήτησε να μην επεμβαίνει. Ο νομικός ζήτησε από την έδρα να μην ασχολείται με άλλες υποθέσεις, αφού το θέμα δεν είναι το παρελθόν του.

Τότε επικράτησε ένταση στο δικαστήριο και η έδρα διέκοψε για αύριο Παρασκευή στις 12:30 το μεσημέρι.

Πριν από όλα αυτά είχε καταθέσει ο πρώην διαιτητής Γιώργος Δαλούκας. Αναλυτικά:

«Με απείλησε ο Μπέος, κύριος ο Ψωμιάδης» είπε και ρωτήθηκε αν έχει σχέση με τον Νικόλα Πατέρα: «Όχι, δεν έχω καμία σχέση».

«Με είχε απειλήσει ο Μπέος. Δεν φοβόμουν για μένα, αλλά για την οικογένειά μου» είπε ενώ για τον Ψωμιάδη ανέφερε: «Μου φέρθηκε σαν κύριος».

Πάντως, η κατάθεση Δαλούκα αφορούσε περισσότερο σε άλλη υπόθεση που εκκρεμεί με τον Αχιλλέα Μπέο, παρά στο Καβάλα-Αγροτικός Αστέρας για το οποίο είχε κληθεί να καταθέσει.

Η δίκη θα συνεχιστεί αύριο με τον Νικόλα Πατέρα να καταθέτει στις 09:00 και τον Κώστα Βαξεβάνη στις 12:30.
πηγη: gazzetta.gr

Προτεινόμενα Άρθρα