«Να εξασφαλίσουμε την ηρεμία στην ομάδα»

από AllAboutARIS

«Στηρίζουμε τον προπονητή και όλο το τιμ, διότι με τη δουλειά τους έχουν βάλει την ομάδα σε έναν καλό δρόμο», σημείωσε μεταξύ άλλων…

Το νέο μέλος του Δ.Σ της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Γιώργος Παπαδόπουλος φιλοξενήθηκε στο «AllAboutARIS on AIR» και στον «Libero 107,4» και μίλησε για τα τμήματα υποδομής του ΑΡΗ, για τις κινήσεις της διοίκησης του ΑΡΗ για το άρθρο 99, για τις χθεσινές πληρωμές και όχι μόνο…

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τις ακαδημίες: «Γίνεται μια προσπάθεια με αγάπη και μεράκι. Εγώ προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που μου δόθηκε η ευκαιρία να βοηθήσω από αυτό το πόστο διότι πρόκειται για κάτι που με γεμίζει».

Για την νεοσύστατη Κ-15: «Εχουν μπει σε κανονικούς ρυθμούς και ήδη έχουν δώσει δύο παιχνίδια. Θέλουμε τα παιδιά να προχωρούν από νεαρές ηλικίες και να μπαίνουν σε συγκεκριμένους ρυθμούς δουλειάς. Οι προπονητές δουλεύουν τα παιδιά με συγκεκριμένο στόχο. Αυτός είναι να ετοιμαστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να στελεχώσουν στο μέλλον την πρώτη ομάδα».

Για τον αγιασμό του Σαββάτου: «Θα γίνει στα γήπεδα Νικολούδη. Θέλαμε όλα τα παιδιά να είναι μαζί και κλείσαμε αυτά τα γήπεδα για πρακτικούς λόγου. Παράλληλα, θέλω να τονίσω ότι φέτος για πρώτη φορά τις ακαδημίες τις δουλεύουμε από κοινού με τον Ερασιτέχνη, κάτι που είναι πολύ σημαντικό».

Για τις χθεσινές πληρωμές: «Η ΠΑΕ προσπαθεί να ανταποκριθεί και θα ανταποκριθεί σε όλες τις υποχρεώσεις και μέχρι στιγμής είμαστε σε καλό δρόμο. Θέλουμε να φροντίσουμε τα πάντα, προκειμένου να υπάρχει ηρεμία στην ομάδα».

Για το άρθρο 99: «Προσπαθούμε να τα δρομολογήσουμε όλα. Περιμένουμε την εκδίκαση και μετά θα μπορέσουμε να μιλήσει και άλλα πολλά ζητήματα».

Για το αγωνιστικό: «Στηρίζουμε τον προπονητή και όλο το τιμ, διότι με τη δουλειά τους έχουν βάλει την ομάδα σε έναν καλό δρόμο».

Για το αν έχει γίνει κίνηση για  επέκταση της συνεργασίας με τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς: «Δε γνωρίζω κάτι παραπάνω επί του θέματος. Πάντως, όταν είμαστε έτοιμοι, το γραφείο Τύπου και ο πρόεδρος θα προβούν σε ανακοινώσεις».

Προτεινόμενα Άρθρα