"Nίκη και με Βέροια"

από AllAboutARIS

Ο Νίκος Αγγελούδης τοποθετήθηκε για το επερχόμενο παιχνίδι του ΑΡΗ κόντρα στην Βέροια και τόνισε ότι ο ΑΡΗΣ θέλει να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς της νίκης, ενώ σημείωσε ότι πρέπει μετά τη νίκη στη Νέα Σμύρνη οι παίκτες να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά με ακόμα μεγαλύτερη ένταση

Ο Νίκος Αγγελούδης τοποθετήθηκε για το επερχόμενο παιχνίδι του ΑΡΗ κόντρα στην Βέροια και τόνισε ότι ο ΑΡΗΣ θέλει να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς της νίκης, ενώ σημείωσε ότι πρέπει μετά τη νίκη στη Νέα Σμύρνη οι παίκτες να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά με ακόμα μεγαλύτερη ένταση. Πιο συγκεκριμένα σημείωσε στην κάμερα του AllAboutARIS:

“Ήταν μία νίκη που μας βοήθησε πολύ στον ψυχολογικό τομέα, την χρειαζόμασταν γιατί δεν ξεκινήσαμε καλά. Δουλεύουμε σκληρά  για να συνεχίσουμε στις επιτυχίες. Πλέον παίζουμε με άλλη ψυχολογία, δουλεύουμε πολύ στην προπόνηση.

Θεωρώ ότι υπήρχαν παιχνίδια που έπρεπε να κερδίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε, πλέον πάμε στην Βέροια για τη νίκη, εκεί όπου θα έχουμε και στην συμπαράσταση του κόσμου μας.

Κάναμε διπλές προπονήσεις και αυτή την εβδομάδα και θα συνεχίσουμε και την επόμενη για να είμαστε έτοιμοι με την Βέροια.

Ο στόχος είναι η διάρκεια, αυτό είναι που μετράει καθώς το πρωτάθλημα είναι πολύ μεγάλο, έχουμε και ένα φιλικό παιχνίδι στην Καστοριά, να συνεχίσουμε την δουλειά και να πάρουμε τα αποτελέσματα  που θέλουμε αρχής γενομένης στην Βέροια”.

Προτεινόμενα Άρθρα