«Μπαίνει σε τροχιά η ομάδα»

από AllAboutARIS

Ο Γιώργος Ζήνδρος, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του AΡΗ αναφέρθηκε στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις που έχουν οι «κιτρινόμαυροι».

Ο Γιώργος Ζήνδρος, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του AΡΗ αναφέρθηκε στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις που έχουν οι «κιτρινόμαυροι». Ακόμη έκανε ειδική αναφορά στον επενδυτή τονίζοντας ότι ο ΑΡΗΣ θα πρέπει να ανέβει ένα σκαλοπάτι.

Αναλυτικά όσα είπε στον Αρένα

«Εννοείται ένα βήμα έγινε αλλά είμαστε ακόμη πολύ μακριά από αυτό που μπορεί να κάνει η ομάδα. Και το επόμενο βήμα είναι ξανά να κατέβουμε με δέκα παίκτες στην Βέροια. Δύο νίκες κάναμε με  Ατρόμητο πέρσι και τον Πανιώνιο φέτος και ήταν με δέκα παίκτες» είπε αστειευόμενος φυσικά για να προσθέσει:

«Σίγουρα ηρεμήσαμε κάπως αλλά από εκεί και πέρα οι απαιτήσεις του κόσμου είναι πολύ περισσότερες. Η ομάδα μπαίνει σε άλλη τροχιά με άλλη φιλοσοφία και από ότι φαίνεται αρχίζει και βγάζει αποτελέσματα. Από ότι φαίνεται έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα η αλλαγή προπονητή. Όχι μόνο επειδή πήραμε το τρίποντο. Αγωνιστικά είμαστε καλύτεροι. Βγάζουμε φάσεις αν και είμαστε άτυχοι όσον αφορά τα δοκάρια. Όταν κάνεις τις ευκαιρίες κάποια στιγμή θα έρθει και το γκολ» για να προσθέσει:

«Από εκεί και πέρα επανήλθε και ο Αγκάνθο ο σκόρερ μας, και νομίζω ότι και αυτός μπορεί να βοηθήσει με την εμπειρία του. Σίγουρα τα πράγματα εξελίσσονται καλύτερα σε αυτή την φάση και βέβαια δεν πρέπει να σταματάμε. Έχει ένα δύσκολο παιχνίδι στην Βέροια και μετά έχουμε δύο σχετικά βατά παιχνίδια για να πάρουμε βαθμούς. Διότι, μετά ξεκινούν οι υποχρεώσεις με τις πιο μεγάλες ομάδες. Θα πρέπει να πάρουμε βαθμούς σε αυτά τα τρία παιχνίδια που ακολουθούν για να είμαστε πιο ήρεμοι».

Τέλος είπε:

«Με το άρθρο 99 νομίζω ότι ανοίγει διάπλατα η επόμενη φάση η οποία είναι η εύρεση μεγάλο-επενδυτή που θα ξέρει που βαδίζει. Θα ξέρεις τις δυνατότητες της ομάδας και τις υποχρεώσεις του για να μπορεί να δραστηριοποιηθεί. Δεν γίνεται την μία χρονιά να λεμε θα την βγάλουμε έτσι την άλλη αλλιώς. Δεν γίνετε έτσι. Δυστυχώς δεν έχουμε τον επενδυτή. Σίγουρα ο κύριος Ηλιάδης έχει κάνει και με το παραπάνω απο όσα ελπίζαμε, από εκεί και περά το σκαλοπάτι είναι ο μεγάλο-επενδυτής που θα αναλάβει με ότι αυτό συνεπάγεται».

Προτεινόμενα Άρθρα