Ιδού η ευκαιρία

από AllAboutARIS

Για ποιους παίκτες αποτελεί τεστ το απογευματινό φιλικό με την Καστοριά.

Το παιχνίδι είναι κατά κάποιο τρόπο ένα τεστ ετοιμότητας για παίκτες όπως ο Μανιάς, ο Σουνάς, ο Αγγελούδης, ο Μπουζάνης που βρίσκονται στον προθάλαμο της ενδεκάδας και χρησιμοποιούνται συνήθως ως αλλαγή και λογικά στην πορεία του πρωταθλήματος με τους τραυματισμούς και τις τιμωρίες θα κληθούν ξανά να βοηθήσουν.

Κατά δεύτερο λόγο είναι και μια μεγάλη ευκαιρία για τους υπόλοιπους να αποδείξουν στον Μιλίνκοβιτς ότι αξίζουν μιας ευκαιρίας. Παίκτες όπως ο Καραγκούνης, ο Κοτσαρίδης, ο Νταμαρλής, ο Γιαννίτσης, ο Αντωνιάδης, ο Γκόλιας, ο Καρασαλίδης, ο Καραγιάννης, ο Λεμονής  έχουν σήμερα μια μοναδική ευκαιρία να δηλώσουν… μάχιμοι και πάντα στη διάθεση του σέρβου πείθοντάς τον ότι αξίζουν μεγαλύτερης προσοχής.

Ακόμη θα είναι και ένα τεστ για τους δυο πρόσφατα αποθεραπευθέντες, Κύργια και Παπαδόπουλο που θα αγωνιστούν για ένα ημίχρονο ώστε να δει το τεχνικό τιμ σε τι κατάσταση είναι μετά τον τραυματισμό τους και αν μπορεί να τους υπολογίζει για την αποστολή του αγώνα με την Βέροια.

Τέλος θα είναι και ένα πρώτο… τσεκάρισμα στους «μικρούς» από την Κ20 Μπάλιο και Κοντοβά που θυμίζουμε έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο.

Προτεινόμενα Άρθρα