LIVE: Καστοριά-ΑΡΗΣ 1-3 (Τελικό)

από AllAboutARIS

Η εξέλιξη του αγώνα, ζωντανά από το AllAboutARIS…

Tην Καστοριά αντιμετωπίζει σήμερα ο ΑΡΗΣ στο ΟΑΚΑ του Δήμου Καστοριάς. Η σημερινή αναμέτρηση δίνει την ευκαιρία σε πολλούς νέους ποδοσφαιριστές να αποδείξουν την αξία τους στον Ζόραν Μιλίνκοβιτς, ο οποίος άφησε το βασικό κορμό στη Θεσσαλονίκη.

Η αποστολή των “κίτρινων” αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής: Αγγελούδης, Γιαννίτσης, Γκόλιας, Γρηγοριάδης, Καραγιάννης, Καραγκούνης, Καρασαλίδης, Κοντοβάς, Κοτσαρίδης, Κύργιας, Λεμονής, Μανιάς, Μπάλιος, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Παπαδόπουλος, Σουνάς, Τσουμάνης.

Η ενδεκάδα του ΑΡΗ: Μπουζάνης, Κύργιας, Καραγκούνης, Σουνάς, Αγγελούδης, Τσουμάνης, Παπαδόπουλος, Καρασαλίδης, Νταμαρλής, Μανιάς και Καραγιάννης

Η ενδεκάδα της Καστοριάς: Σαραφιανός, Σαββαΐδης, Σουμέλας, Αναγνωστόπουλος, Ζαφειρόπουλος, Βελλίδης, Ντάντσης, Αλεξανδρίδης, Παπαδόπουλος Δ., Παπαδόπουλος Γ.

Ο ΑΡΗΣ για ακόμα μια φορά δεν παίζει μόνος του σε γήπεδο της επαρχίας, καθώς στην κερκίδα βρίσκονται οπαδοί του ΑΡΗ από τον SUPER-3 Καστοριάς, της Φλώρινας και των γύρω περιοχών.

To live του αγώνα

90+3΄ Λήξη του αγώνα. Ο ΑΡΗΣ πήρε την νίκη σε ένα παιχνίδι στο οποίο ήταν αρκετά ανώτερος της αντιπάλου του. 

85΄ Δοκάρι και για την Καστοριά με τον Τσαμασλίδη.

81΄ Δοκάρι για τον ΑΡΗ. Ωραία ατομική ενέργεια από τον Καραγκούνη, ο οποίος στο σουτ που επιχείρησε στάθηκε άτυχος, διότι η μπάλα βρήκε στο δοκάρι. 

75΄ Ευκαιρία για τον ΑΡΗ. Κεφαλιά του Γιαννίτση εξ` επαφής, η μπάλα πέρασε άουτ.

66΄ Οι πολλές αλλαγές τις οποίες έκαναν οι δύο προπονητές έχουν επηρεάσει το ρυθμό του παιχνιδιού, ο οποίος έπεσε αισθητά.

62΄ Τρεις αλλαγές για τον ΑΡΗ. Αποχώρησαν οι Κύργιας, Καρασαλίδης και Τσουμάνης και πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο οι Γκόλιας, Γιαννίτσης και Κοντοβάς. 

57΄ Δυο επιπλέον αλλαγές για τον ΑΡΗ. Ο Κοτσαρίδης μπήκε στη θέση του Νταμαρλή και ο Μπάλιος στη θέση του Αγγελούδη.

51΄ Δυο αλλαγές για τον ΑΡΗ. Ο Τσουκάνης πέρασε στη θέση του Καραγιάννη, και ο Λεμονής στη θέση του Παπαδόπουλου. 

48΄ 1-3. Γκολ για τον ΑΡΗ. Πασα του Σουνά στον Γιάννη Παπαδόπουλο, ο οποίος με δυνατό διαγώνιο σουτ έδωσε άερα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

46΄ Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε. 

45 +2΄ Λήξη του ημιχρόνου. Ο ΑΡΗΣ είναι καλύτερος από την Καστοριά και δίκαια προηγείται.

45΄ Κόρνερ για τον ΑΡΗ, κεφαλιά του Καρασαλίδη, οι αμυντικοί της Καστοριάς απομάκρυναν στη γραμμή.

31΄ Φάουλ του Βελλίδη, η μπάλα βρήκε το δοκάρι του Μπουζάνη.

25΄ Δυνατό σουτ από τον Σουνά, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

20΄ 1-2. Γκολ για τον ΑΡΗ. Ο Σουνάς πάσαρε κάθετα στον Μανιά, ο οποίος σούταρε δυνατά και νίκησε τον τερματοφύλακα της Καστοριάς.

18΄ 1-1.  Ισοφάριση για την Καστοριά. Σέντρα από το Βελλίδη, για τον Αναγνωστόπουλο που με κεφαλιά να ισοφαρίζει για την ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας

14΄ Ο ΑΡΗΣ παρότι έχει αρκετές αλλαγές στη σύνθεση του, μπήκε καλύτερα από την Καστοριά, και η υπεροχή του μετουσιώθηκε με γκολ.

10΄1-0.  Γκολ για τον ΑΡΗ! Ο Παπαδόπουλος εκτέλεσε κόρνερ και ο Κύργιας με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για το 0-1.

1΄ Το παιχνίδι ξεκίνησε

Προτεινόμενα Άρθρα