"Σε καλύτερη κατάσταση ο ΑΡΗΣ"

από AllAboutARIS

Κομβικό το ματς της Κυριακής και για τις δύο ομάδες, σύμφωνα με τον Έλληνα τεχνικό

Στην εκπομπή “AllAboutARIS On Air” φιλοξενήθηκε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, με αφορμή την Κυριακάτικη αναμέτρηση του ΑΡΗ με τη Βέροια, στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Ο Έλληνας τεχνικός, μιλώντας από την Κύπρο, όπου συνεχίζει την προπονητική του καριέρα, χαρακτήρισε κομβικό το ματς και για τις δύο ομάδες, δίνοντας όμως προβάδισμα στους “κίτρινους`, υπογραμμίζοντας πως βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση.

Αναλυτικά: 

Για το ματς της Κυριακής: “Συναισθηματικά δεν μου είναι καθόλου ευχάριστο, ότι είναι ένα κομβικό παιχνίδια και για τις δύο ομάδες, όσον αφορά τη βαθμολογική τους θέση. Κυρίως για τη Βέροια, που προέρχεται από τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα και θέλει να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις.

Ο ΑΡΗΣ δείχνει ότι ανακάμπτει αγωνιστικά και το ματς της Κυριακής θα αποτελέσει κριτήριο για αυτό”.

Για το πως περιμένει τη Βέροια, με τον Στόικα στον πάγκο της: “Ο νέος προπονητής έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι ωφέλιμος, αν περάσει τις δικές του αντιλήψεις. Επειδή είναι ένας ιδιαίτερο ματς, οι παίκτες της Βέροιας θα ξεπεράσουν τις δυνατότητες τους, για να έχουν ένα καλύτερο αύριο. Η ομάδα είναι στελεχωμένη με κάποιους παίκτες, που έχουν τη νοοτροπία του νικητή”.

Για την μαζική παρουσία του κόσμου του ΑΡΗ και το πως μπορεί να επηρεάσει τον γηπεδούχο:Έχει να κάνει καθαρά με το πως το φωτίζεις αυτό. Ένα παράδειγμα είναι το περσινό παιχνίδι. Από τη μία ήρθαν και κατέκλυσαν την πόλη και από την άλλη είναι ένα έξτρα κίνητρο για να επιβεβαιώσεις τις δυνατότητες σου. Και αυτό το καθορίζει ο προπονητής.

Στο περσινό ματς, η Βέροια είχε ένα καλύτερο αγωνιστικό επίπεδο, άσχετα αν η νίκη ήρθε στο τέλος. Φέτος όμως ο ΑΡΗΣ είναι αυτός που βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση”.

Για το πως βλέπει τον ΑΡΗ: “Αυτό που βλέπω εγώ είναι πως έχουν αλλάξει προς το καλύτερο τα βαθμολογικά οφέλη του τελευταίου μήνα. Πιο ασφαλή συμπεράσματα όμως, μπορούν να καταθέσουν αυτοί που παρακολουθούν τον ΑΡΗ από κοντά”.

Για τον Αγκάνθο:Από τους αγώνες που τον είδα πέρυσι,συμφωνούμε όλοι πως είναι ένας χαρισματικός επιθετικός. Ένας τέτοιος παίκτης, σε έναν αγώνα που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, δίνει προβάδισμα στην ομάδα που τον έχει”.

Για τον νέο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Βέροιας: “Όταν μιλάμε για το Δημόσιο, ξέρετε τι γίνεται. Όσο ήμουν στη Βέροια, ποτέ δεν είχαμε καλό χλοοτάπητα. Δεν τον επιβαρύναμε σχεδόν ποτέ με προπονήσεις”.

Για το γεγονός ότι ποτέ δεν δούλεψε στον ΑΡΗ, παρά και τα συναισθήματα του για τους “κίτρινους”: “Από πέρυσι το καλοκαίρι, υπήρξαν πολλές πληροφορίες εκ των έσω. Πάντα όμως υπήρχε κάτι που το εμπόδιζε. Μάλιστα στο παρελθόν έχει γίνει και επαφή”

Για το αποτέλεσμα που προβλέπει, για το ματς της Κυριακής: “Με βάση την αγωνιστική δυναμική που δείχνει ο ΑΡΗΣ, τείνω προς ισοπαλία ή νίκη του. Επιθυμία όμως, είναι να νικήσει η Βέροια”.

Προτεινόμενα Άρθρα