Ο Στίβεν τα ΄χει 100, όμως η ομάδα γκέλαρε (video)

από AllAboutARIS

Αυτόχειρας για ακόμα μία φορά αποδείχθηκε η Λίβερπουλ που αν και έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 42` έμεινε στο 2-2 με τη Νιούκαστλ. Οι «κόκκινοι», μάλιστα, βρέθηκαν πίσω στο σκορ, όταν οι «καρακάξες» έπαιζαν με δέκα.

Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τη Νιούκαστυλ. Οι «καρακάξες» έλεγχαν το ρυθμό, είχαν την κατοχή και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 23` με τον Καμπάιγ. Μία στιγμή, όμως, αρκεί για να αλλάξουν τα δεδομένα του ματς. Στο 42` ο Γιανγκά-Μβιμπά ανέτρεψε τον Σουάρες, είδε την κόκκινη κάρτα και η Λίβερπουλ με πέναλτι του Τζέραρντ ισοφάρισε. Ο αρχηγός των «κόκκινων» συμπλήρωνε 100 τέρματα στην Πρέμιερ Λιγκ, όμως χωρίς εν τέλει αυτό να φέρει τρίποντο στους «κόκκινους».

Και εκεί που κάποιος θα περίμενε οι «κόκκινοι» να πάρουν τα ηνία του ματς, ήρθε στο 56` ο μπακ, Ντουμέτ να δώσει το προβάδισμα στις «καρακάξες». Η Λίβερπουλ, όμως, είχε πάλι την απάντηση με τον Στάριτζ στο 72`.

Μετά το 2-2 ήταν, πλέον, εμφανές πως οι φιλοξενούμενοι ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι του ματς. Εψαξαν το γκολ, έκαναν πολλές φάσεις με αποκορύφωμα το σουτ του Σουάρες στο δοκάρι στο 75`, όμως το 3-2 δεν ερχόταν.

Εν τέλει το 2-2 έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης με τη Λίβερπουλ να χάνει σημαντική ευκαιρία να προσθέσει ακόμα ένα τρίποντο στη συλλογή της.

πηγή: sentragoal.gr

Δείτε στο Yellowtv τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τον αγώνα της Λίβερπουλ.

Προτεινόμενα Άρθρα