Νίκη στα…μούτρα του Βοσκάκη!

από AllAboutARIS

Τεράστιο διπλό κόντρα σε Θεούς και δαίμονες πέτυχε ο ΑΡΗΣ με 0-1 μέσα στην Βέροια και τον Βοσκάκη να αποβάλει Αγκάνθο, Οικονομόπουλο, Πουλίδο, αλλά την ομάδα του Μιλίνκοβιτς να κρατάει τη νίκη.

Τεράστιο διπλό κόντρα σε Θεούς και δαίμονες πέτυχε ο ΑΡΗΣ με 0-1 μέσα στην Βέροια και τον Βοσκάκη να αποβάλει Αγκάνθο, Οικονομόπουλο, Πουλίδο, αλλά την ομάδα του Μιλίνκοβιτς να κρατάει τη νίκη.

Ο ΑΡΗΣ με δεδομένη την αδυναμία του Αγκάνθο να ξεκινήσει είχε διαφοροποίηση στα πλάνα του Μιλίνκοβιτς. Ο Διούδης ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια, έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Πουλίδο, Έλσνερ, δεξιά τον Ψυχογιό και αριστερά τον Μαργαρίτη στα μπακ. Τριπλέτα των χαφ με Παπαδόπουλο, Οικονομόπουλο, Ηρακλή, τον Τάτο δεξιά και τον Ίμπε αριστερά στα εξτρέμ και στην κορυφή τον Ουντότζι.

Ο ΑΡΗΣ μόλις στο πρώτο λεπτό είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν ο Τάτος πέρασε ωραία κάθετη στον Ουντότζι που βγήκε μόνος του απέναντι από τον Αναστασόπουλο, αλλά ο ανεκδιήγητος δεύτερος βοηθός υπέδειξε οφσάιντ.

Στην συνέχεια ο Βοσκάκης ήταν αυτός που έδωσε ανάποδα φάουλ υπέρ της Βέροιας και στις διαμαρτυρίες των παικτών του ΑΡΗ έδωσε 3 κίτρινες μέσα σε 3 λεπτά από το 10 ως το 13!!! Ο ΑΡΗΣ δεν πατούσε καλά, αλλά ο Βοσκάκης σημείωνε ανύπαρκτα φάουλ γύρω-γύρω από την περιοχή του Διούδη χωρίς όμως να γίνει ιδιαίτερα απειλητική η Βέροια (πέρα από ένα σουτ του Καλτσά που έφυγε άουτ) με το παιχνίδι να μένει στο 0-0 στα πρώτα 30 λεπτά.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΟΥΝΤΟΤΖΙ-ΤΑΤΟ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΛΑΘΟΣ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΒΟΗΘΟ!!!

Με την συμπλήρωση του ημιώρου ο Μιλίνκοβιτς άλλαξε θέσεις σε Τάτο-Ουντότζι με τον τελευταίο να πηγαίνει δεξιά και τον Τάτο στην κορυφή της επίθεσης του ΑΡΗ. Στο 33΄ο Τάτος έβγαλε και πάλι μόνο του τον Ουντότζι, αλλά ο ρέφερι Βλάσης δεύτερη φορά σταμάτησε με ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗ τον νιγηριανό!!!

Στο 40 ο ΑΡΗΣ είχε την πρώτη καλή στιγμή (που ο βοηθός δεν μπορούσε να επέμβει) με τον Παπαδόπουλο να σουτάρει δυνατά και την μπάλα να απομακρύνεται με δυσκολία σε κόρνερ από τον Αναστασόπουλο. Έτσι ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ το πρώτο ημίχρονο.

ΑΓΚΑΝΘΟ ΑΝΤΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΟ ΣΧΗΜΑ

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Αγκάνθο πέρασε στο παιχνίδι στην θέση του Παπαδόπουλου και το σχήμα του ΑΡΗ έγινε πιο ορθολογικό με τον Ισπανό στην κορυφή, τον Τάτο πίσω του και τον Ουντότζι  (αριστερά) στα εξτρέμ μαζί με τον Ίμπε.
Την ίδια στιγμή ο Βοσκάκης συνέχιζε στους ίδιους ρυθμούς χωρίς να σφυρίζει εμφανέστατα φάουλ πάνω σε Ουντότζι και Τάτο.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟ ΑΝΤΙ ΙΜΠΕ

Ο Μιλίνκοβιτς δεν πήρε αυτά που ήθελε από τον Ίμπε με τον Σέρβο τεχνικό να περνάει τον Σταυρόπουλο στην θέση του με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα. Ο «μικρός» πήε αριστερά και ο Ουντότζι δεξιά ώστε ο Σταυρόπουλος να βοηθάει τον Μαργαρίτη με Καλτσά και Γεωργιάδη που έβγαιναν από την πλευρά του

ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΟΥΝΤΟΤΖΙ ΓΙΑ ΤΟ 0-1!

Με το που έγινε η αλλαγή ο Τάτος εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ουντότζι πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με ωραία κεφαλιά άνοιξε το σκορ για το 0-1! Η Βέροια προσπάθησε να απαντήσει και έφτασε κοντά στο γκολ με κεφαλιά του Μπαρκάν που βρήκε το οριζόντιο δοκάρι (Ο Διούδης ήλεγχε την πορεία της μπάλας) και ακόμα και σε αυτή την φάση ο Βοσκάκης έδωσε κόρνερ!!!

Ο ρέφερι από το Ρέθυμνο έδωσε κάρτα ακόμα και σε παίκτη του πάγκου του ΑΡΗ (τον Κύργια) που αγανάκτησε με τα ανάποδα σφυρίγματα. Ο Βοσκάκης ωστόσο συνέχισε να δίνει ανύπαρκτα φάουλ, αλλά και να μοιράζει κάρτες όπως στο 77 με Έλσνερ και Πουλίδο επίσης να κιτρινίζονται μετά από ανύπαρκτο φάουλ στον Μπαρκάν.

Ο ΑΡΗΣ αναγκαστικά αμύνονταν καθώς τον έκλεινε ο Βοσκάκης μέσα στην περιοχή και στο 79 ο Διούδης κράτησε το μηδέν σε κεφαλιά του Σισοκό. Στην επόμενη φάση έδωσε κάρτα και στον Αγκάνθο χωρίς λόγο και απέβαλε τον προπονητή τερματοφυλάκων Θόδωρο Κάντα!

ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ ΑΝΤΙ ΟΥΝΤΟΤΖΙ Η ΤΡΙΤΗ ΚΙΝΗΣΗ- ΧΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Ο Ουντότζι δέχθηκε ουκ ολίγες κλωτσιές, έτρεξε και σκόραρε με τον Μιλίνκοβιτς να τον αντικαθιστά με τον Αγγελούδη να μπαίνει στην θέση του στο 82. Στην επόμενη φάση ο Βοσκάκης που τόσο εύκολα έδινε κίτρινες στους παίκτες του ΑΡΗ χάρισε την δεύτερη κίτρινη και κόκκινη στον Γεωργιάδη μετά από αντιαθλητικό φάουλ στον Σταυρόπουλο στο ίδιο σημείο που πέρσι του είχε χαριστεί ο Παππάς.
Στο 90 ο ΑΡΗΣ εξακολουθούσε να προηγείται με 0-1 και ο Βοσκάκης έδωσε πέντε λεπτά καθυστερήσεων!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΒΟΣΚΑΚΗ ΑΠΕΒΑΛΕ ΑΓΚΑΝΘΟ-ΟΙΚΟΝΟΠΟΥΛΟ-ΠΟΥΛΙΔΟ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ

Ο Βοσκάκης τα έπαιξε όλα για όλα, απέβαλε Αγκάνθο και Οικονομόπουλο, ο ΑΡΗΣ ωστόσο κράτησε τη σπουδαία νίκη  με τις καθυστερήσεις να φτάνουν τα 7 λεπτά (!!!) και ως… εκδίκηση (;) ο ρέφερι από το Ρέθυμνο απέβαλε και τον Πουλίδο αποδεκατίζοντας τον ΑΡΗ για το παιχνίδι με τον Πλατανιά, την γειτονική ομάδα της πατρίδας του. Είναι απίστευτο ότι ο Πουλίδο αποβλήθηκε επειδή πήγε να δώσει το χέρι στον Βοσκάκη που εκτεθηκε ανεπανόρθωτα αλλά ο ΑΡΗΣ του έτριψε τη νίκη στα μούτρα!!!

Βέροια: Αναστασόπουλος, Μπεν, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Μρντάκοβιτς(65 Ζεζίνιο), Μπαργκάν, Ορέστες, Σισόκο, Καλτσάς , Όστοιτς (76 Ντα Κόστα), Σιόντης (84 Σεκούντο)

ΑΡΗΣ: Διούδης, Μαργαρίτης, Έλσνερ, Πουλίδο, Ψυχογιός, Παπαδόπουλος (46 Αγκάνθο), Ηρακλής, Οικονομόπουλος, Τάτος, Ίμπε(60 Σταυρόπουλος), Ουντότζι (82 Αγγελούδης)

Προτεινόμενα Άρθρα