Και μετάλλιο και θέαμα και… κόσμος

από AllAboutARIS

Επιτυχίες για τις "κίτρινες" γροθιές

Διακρίσεων συνέχεια για τους πυγμάχους του ΑΡΗ, στο Πρωτάθλημα Παίδων, όπως ενημερώνει σχετικά η επίσημη σελίδα του Τμήματος.

“Συνεχίζουν την μάχη για διακρίσεις για τρίτη ημέρα οι πυγμάχοι της κατηγορίας παίδων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Ελευθερούπολη Καβάλας. Το θέαμα που προσφέρουν οι μικροί πυγμάχοι είναι αρκετά ικανοποιητικό με αποτέλεσμα οι κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου της Ελευθερούπολης να είναι γεμάτες από κόσμο που παροτρύνει την προσπάθεια των αθλητών.

Από τους τρεις πυγμάχους του ΑΡΗ που συμμετέχουν σε αυτό το πρωτάθλημα ο Αμανατιδης Κλεισθένης που αγωνίζεται στην κατηγορία των 80 κιλών κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο του Σιουκρη Αλέξανδρου (Κοζάνη) με διακοπή στον πρώτο γύρο, με αποτέλεσμα να περάσει στον τελικό και να διεκδικεί το χρυσό μετάλλιο της κατηγορίας του . Οι άλλοι δυο πυγμάχοι Μιχαλιός Γιώργος και Ασκαρελης Αλέξανδρος προσπάθησαν και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για μια θέση στο βάθρο των νικητών αλλά δεν τα κατάφεραν , μιας και έχασαν με πολύ μικρή διαφορά από τους αντιπάλους τους στα προημιτελικά”.

Προτεινόμενα Άρθρα