Τα έκανε όλα μόνος του

από AllAboutARIS

Οι Αγρινιώτες βρέθηκαν πίσω στο σκορ με αυτογκόλ του Μπόγιοβιτς, όμως έσωσαν την «παρτίδα» με τον Μελισσά…

Ισόπαλοι, 1-1, ήρθαν στη Ριζούπολη Απόλλων και Παναιτωλικός. Οι γηπεδούχοι στο ντεμπούτο του Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο τους πήραν το προβάδισμα με τον Μπόγιοβιτς στο 7ο λεπτό να στέλνει άθελά του τη μπάλα στην εστία της ομάδα του.

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι εξελίχθηκε σε μονόλογο για την ομάδα του Αγρινίου που «στρίμωξε» για τα καλά την «Ελαφρά Ταξιαρχία» και κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας με το γκολ του Μελισσά στο 74’.

Εξαιρετική η αμυντική λειτουργία της ομάδας του Μπάμπη Τεννέ, που προδόθηκε από το την… τύχη του Μελισσά, ωστόσο, έλειψαν σημαντικά οι επιθετικές πρωτοβουλίες γεγονός που οφείλεται σε σημαντικό βαθμό και στην απουσία του Αντώνη Πετρόπουλου από την κορυφή της επίθεσης.

Καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης ο Παναιτωλικός, που άργησε να ισορροπήσει το παιχνίδι και μείωσε τις πιθανότητές του να «δραπετεύσει» με το τρίποντο της νίκης από τη Ριζούπολη.

Απόλλων (Μπάμπης Τεννές): Τζόρβας, Χατζηζήσης, Δεληζήσης, Αλβάρεζ, Παντελιάδης, Κόρμπος (79’ Ζουέλα), Καμαρά, Γκουέλα, Τσοκάνης (65’ Μπάρκογλου), Διαμαντής (52’ Έγκον), Φαρινόλα

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Κούσας, Καμαρά (87’ Καλογέρης), Μελισσάς, Γοδόι (60’ Μπελόν), Τζούνιορ, Σφακιανάκης (46’ Θεοδωρίδης), Γκάλο, Μπακάκης, Μπικέι, Μπόγιοβιτς

Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα