“Tάσεις εκδικητικότητας ο Βοσκάκης»

από AllAboutARIS

Όλοι έχουν πάρει θέση εκτός από τον Καραμελίδη της ΚΕΔ που προφανώς δεν θα βγει να μιλήσει για την σφαγιαστική διαιτησία υπέρ της ομάδας του.

Γενική είναι η κατακραυγή για τον Βοσκάκη. Όλοι έχουν πάρει θέση εκτός από τον Καραμελίδη της ΚΕΔ που προφανώς δεν θα βγει να μιλήσει για την σφαγιαστική διαιτησία υπέρ της ομάδας του. Αναλυτικά η τοποθέτηση του πρώην διεθνή διαιτητή κ. Τσίκινη στο soccerplus:

“Και οι δύο ο κόκκινες στον Οικονομοπουλο 93΄ και στον Πουλίδο ήταν λάθος ειδικά η δεύτερη ήταν απαράδεκτη, δεν έδωσε πέναλτι υπέρ του ΑΡΗ, στον πειθαρχικό έλεγχο δεν πήγε καλά. Γενικότερα ο ρέφερι είχε εκνευριστεί και έδειξε τάσεις εκδικητικότητας στους παίκτες του ΑΡΗ. “Παραπέμπουμε” τον Βοσκάκη και τον δεύτερο βοηθό που σημείωσε δύο ανύπαρκτα οφσαιντ στον ΑΡΗ”.

Ανάλογη η τοποθέτηση και του κ. Ακρίδα:

«Και οι δύο ο κόκκινες στον Οικονομοπουλο 93΄ και στον Πουλίδο ήταν λάθος ειδικά η δεύτερη ήταν απαράδεκτη, δεν έδωσε πέναλτι υπέρ του ΑΡΗ, στον πειθαρχικό έλεγχο δεν πήγε καλά. Γενικότερα ο ρέφερι είχε εκνευριστεί και έδειξε τάσεις εκδικητικότητας στους παίκτες του ΑΡΗ. “Παραπέμπουμε” τον Βοσκάκη και τον δεύτερο βοηθό που σημείωσε δύο ανύπαρκτα οφσαιντ στον ΑΡΗ”.

Προτεινόμενα Άρθρα