Στενεύουν τα όρια για τον Αγκάνθο

από AllAboutARIS

Ενα ακόμα παιχνίδι στη σεζόν θα χάσει ο Νταβίντ Αγκάνθο λόγω της αποβολής του στη Βέροια, με αποτέλεσμα τα περιθώρια για τον Ισπανό να στενεύουν αναφορικά με τον όρο που υπάρχει στο συμβόλαιό του για την αυτόματη ανανέωσή του.

Ο Νταβίντ Αγκάνθο θα χάσει ένα ακόμα παιχνίδι της φετινής σεζόν λόγω της αποβολής του στη Βέροια. Το άδικο της υπόθεσης έχει αναλυθεί σε προηγούμενα ρεπορτάζ και δεν θα ασχοληθούμε με αυτό αλλά με την αντικειμενική πραγματικότητα. Αυτή λέει ότι ο Ισπανός από τα πρώτα εννιά ματς του πρωταθλήματος (συμπεριλαμβανομένης και της επόμενης αγωνιστικής) έχει χάσει τα έξι.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε στο τέλος της περασμένης περιόδου ο Ισπανός επιθετικός του ΑΡΗ υπήρχε όρος για αυτόματη ανανέωση του συμβολαίου του σε περίπτωση που κάνει φέτος 24 συμμετοχές σε μίνιμουμ 36 αγώνων (34 πρωταθλήματος και δύο κυπέλλου).

Ο όρος αυτός και τα συγκεκριμένα νούμερα παρέμειναν σε ισχύ παρά την άδικη τιμωρία που του επιβλήθηκε πέρσι και τον άφησε εκτός δράσης για τα πρώτα πέντε παιχνίδια της φετινής σεζόν και δυσχέραινε εκ των προτέρων τη θέση του.

Στο μίνιμουμ αριθμό των 36 αγώνων ο Αγκάνθο μπορεί να χάσει τα 12 και έχει ήδη χάσει έξι ματς. Γίνεται αντιληπτό ότι ο Ισπανός για να πιάσει τον αριθμό και να ενεργοποιηθεί η αυτόματη ανανέωση του συμβολαίου του θα πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτικός με τις κάρτες και φυσικά να μην του προκύψει κάποιος τραυματισμός.

Για να μην παρεξηγηθούμε βέβαια, ακόμα και αν δεν πιάσει αυτόν τον αριθμό συμμετοχών ο Αγκάνθο δεν σημαίνει ότι θα τελειώσει και η καριέρα του στον ΑΡΗ, γιατί κανείς δεν απαγορεύει στην ΠΑΕ και τον Ισπανό να διαπραγματευτούν σε μηδενική βάση για επέκταση της συνεργασίας τους εφόσον το επιθυμούν.

Προτεινόμενα Άρθρα