Εκτός τελικών το Baseball του ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Εκτός τελικκών η ομάδα του ΑΡΗ

Πάλεψε αλλά δεν κατάφερε η ομάδα του Άρη να κάνει την υπέρβαση και να προκριθεί στους τελικούς του Πρωταθλήματος αφού έχασε στον 5 και τελευταίο ημιτελικό αγώνα από τους Leaders Βουλιαγμένης και έτσι θα έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί για την 3 θέση στο Πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Σπάρτακο Γλυφάδας.

Άρης Θεσσαλονίκης – Leaders Βουλιαγμέμης: 6-12

Με το παιχνίδι να ξεκινάει δυνατά και με τις δύο ομάδες να παίζουν καλή άμυνα και να μην επιτρέπουν να παρθούν πόντοι εκατέρωθεν ο πρώτος που σκόραρε ήταν ο Άρης ανοίγοντας το σκορ με 3-1 στην 3 περίοδο. Στην 4 και στην 6 όμως οι Leaders πήραν μια μεγάλη διαφορά και κατάφεραν να προηγηθούν μέχρι και 11-2 και κρατώντας τη διαφορά μέχρι το τέλος καταλήγοντας στο 6-12 με μία απέλπιδα προσπάθεια του Άρη να ξαναμπεί στο παιχνίδι ή οποία όμως δεν έφερε καρπούς.
Στο παιχνίδι ο Άρης φάνηκε να στέκεται καλύτερα από τον αντίπαλό του αφού τα νούμερα είναι υπέρ του έχοντας 12 καθαρά χτυπήματα και έναντι 9 των Leaders και μάλιστα κάνοντας και τα μισά λάθη στην άμυνα από ότι έκανε η ομάδα της Βουλιαγμένης. Εκεί που φάνηκε να υπερτερεί η ομάδα των Leadersείναι στο pitchingα φού κατάφερε και περπάτησε (Walk) μόνο 3 ροπαλιστές του Άρη σε 9 αλλαγές ενώ αντίθετα δόθηκαν 7 από τους ρίπτες του Άρη.

Μεγάλος αρνητικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο διαιτητής ο οποίος αδίκησε 3 φορές σε κρίσιμα σημεία την ομάδα του Άρη, στα οποία δύο παρόλο που η αντίπαλη ομάδα παραδέχτηκε (προς τιμής της) το λάθος του διαιτητή, η απόφαση δεν άλλαξε με φυσικό επακόλουθο να υπάρχει γκρίνια και να χαθεί η συγκέντρωση από τους παίχτες του Άρη για το υπόλοιπο του αγώνα. Φυσικά το παιχνίδι δεν χάθηκε εκεί αλλά είναι άξιο αναφοράς μιας και το παιχνίδι κρεμόταν σε μία κλωστή λόγω της μεγάλης βαρύτητας που είχε.

Τώρα ο Άρης θα παίξει στον τελικό της παρηγοριάς για την 3 θέση προσπαθώντας να κλείσει την χρονιά του χαμογελαστά.

Επειδή ο Άρης είναι ομάδα (και παρέα) εντός και εκτός γηπέδων, μιας και είναι η μοναδική εν ενεργεία επαρχιακή ομάδα, βρήκε το κέφι της στην επιστροφή από το γήπεδο του Ελληνικού προς τη Θεσσαλονίκη και σε μία στάση της χώρεσε σύσσωμο το τμήμα το γνωστό σε όλους THE HARLEM SHAKE το οποίο σας παραθέτουμε. Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και τα περιμένουμε…

Προτεινόμενα Άρθρα