Η διαχείριση της ευφορίας

από AllAboutARIS

Τι είπε στη νέα του ομιλία στους παίκτες ο Μιλίνκοβιτς και τι θέλει να προλάβει

Λένε πως το δύσκοο δεν είναι να φτάσεις κάπου πιο ψηλά αλλά να ποαραμείνεις εκεί. Οι σερί νίκες σε Νέα Σμύρνη και Βέροια είναι φυσιολογικό να έχουν ανεβάσει την ψυχολογία στα ύψη, πέρα από το γεγονός ότι διόρθωσαν την βαθμολογική θέση της ομάδας. Η διαχείριση των συναισθημάτων και τους κλίματος ευφορίας που υπάρχει στα αποδυτήρια, κάτι πρωτόγνωρο στη σεζόν, είναι και το μεγάλο στοίχημα για τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς αυτή την εβδομάδα πριν από το παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Ο Σέρβος δεν θέλει να γυρίσει μπούμερανγκ το καλό κλίμα αφού ένα στραβοπάτημα με τον Πλατανιά θα αποτελέσει πισωγύρισμα και ουσιαστικά θα… ακυρώσει την νίκη στη Βέροια, με δεδομένο ότι μετά τον Πλατανιά αρχίζει ένα πρόγραμμα… βουνό για τον ΑΡΗ. Αυτός είναι και ο λόγος που ο 45χρονος τεχνικός, από χθες έχει επιδοθεί σε μια επιχείρηση προσγείωση και προσπάθειας προσήλωσης στον στόχο.

Ο Σέρβος που έχει πάρει μέχρι στιγμής άριστα στην ψυχολογία προσπάθησε χθες να κρατήσει στην… τσίτα τους παίκτες του ώστε να έρθει το πρώτο εντός έδρας τρίποντο της χρονιάς. «Δεν πρέπει επ ουδενί λόγο να επαναπαυτούμε επειδή κάναμε δυο νίκες γιατί θα το πληρώσουμε. Ο Πλατανιάς έρχεται να τα παίξει όλα για όλα και πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι. Αν δείξουμε χαρακτήρα όπως στη Βέροια δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Προτεινόμενα Άρθρα