"Πίστεψε στην ομάδα ο Μιλίνκοβιτς"

από AllAboutARIS

Ο πρόεδρος των παλαίμαχων του ΑΡΗ, Γιάννης Βένος, μίλησε για την αγωνιστική κατάσταση των «κίτρινων», για τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς, αλλά και για την απόφαση του Βοσκάκη να δείξει κόκκινη κάρτα στον Πουλίδο.

Ο πρόεδρος των παλαίμαχων του ΑΡΗ, Γιάννης Βένος, μίλησε για την αγωνιστική κατάσταση των «κίτρινων», για  τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς, αλλά και για την απόφαση του Βοσκάκη να δείξει κόκκινη κάρτα στον Πουλίδο.

Αναλυτικά, τα όσα είπε :

Για την κατάσταση στον ΑΡΗ: «Έχει επανέλθει η αισιοδοξία και το χαμόγελο στις τάξεις των φιλάθλων. Ο νέος προπονητής δουλεύει πολύ σωστά, δουλεύει πολύ καλά με παίκτες βασικούς και μη, υπάρχει πολύ καλό κλίμα για τη συνέχεια των επιτυχιών και ελπίζω την Κυριακή να πάρουμε το αποτέλεσμα και να δούμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία την συνέχεια».

Για το γεγονός πως οι παίκτες αγκάλιασαν τον Μιλίνκοβιτς, μετά τη νίκη στην Βέροια: «Ήταν το ‘ευχαριστώ’ των παικτών για τα όσα δύσκολα έχουν περάσει. Δεν ακούσαμε καμιά αισιόδοξη κουβέντα από παίκτες όταν η ομάδα δεν πήγαινε καλά, αυτός (σ.σ ο προπονητής) έσκυψε το κεφάλι, πίστεψε στην ομάδα και κατάφερε ν’  ανατρέψει το αρνητικό κλίμα», για να προσθέσει:

«Κάτι ανάλογο είχε πετύχει και ο συγχωρεμένος ο Αλκέτας Παναγούλιας που είχε το χάρισμα ν΄ ανατρέπει τα πάντα και να φέρνει καλά αποτελέσματα. Όπως και ένας άλλος προπονητής ο Ρούλ, δεν ξέρω αν τον θυμούνται πολλοί, είχε φύγει νωρίς, που και αυτός μπορούσε να κάνει την ανατροπή. Όταν είχε φύγει από την ομάδα κλαίγαμε στα αποδυτήρια».

Για τα επιτεύγματα του Μιλίνκοβιτς: «Έχει κατορθώσει να κάνει την ομάδα οικογένεια. Αυτό βλέπουμε και είναι πολύ σημαντικό. Όταν τελειώνει ένα ματς ή όταν μπαίνει γκολ και όλη η ομάδα γίνεται μια αγκαλιά, αυτό το συμπέρασμα βγαίνει. Αυτός είναι ο αθλητισμός, αυτό είναι το ποδόσφαιρο, έτσι μπορείς να φτάσεις στις επιτυχίες».

Για την απόφαση του Βοσκάκη να αποβάλει τον Πουλίδο: «Είναι τραγικό, ελεεινό. Δεν γίνεται να του βγάζει κάρτα γι΄ αυτό το πράμα. Δεν έχουμε ξαναδεί τόσες κίτρινες και τόσες κόκκινες για μια ομάδα. 18 κάρτες και οι 13 ήταν στον ΑΡΗ. Πάει στο τέλος ο Πουλίδο με ένα χαμόγελο να δώσει συγχαρητήρια στον Βοσκάκη και αυτός το θεώρησε ειρωνικό και του έβγαλε την κόκκινη κάρτα. Ελπίζω να μην έχουμε, αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα έχουμε. Τι να πω, δεν ξέρω. Θα πρέπει η διοίκηση να πάρει τα μέτρα της. Μαθαίνω πως ο Ηλιάδης θα κατέβαινε στην Αθήνα να μιλήσει με ΚΕΔ και ΕΠΟ».

Προτεινόμενα Άρθρα