"Υπάρχει επενδυτικό ενδιαφέρον"

από AllAboutARIS

Η παρέμβαση του προέδρου της ΠΑΕ στο δικαστήριο

Παρέμβαση ενώπιον του δικαστηρίου έκανε ο Δημήτρης Ηλιάδης, αναφερόμενος και αυτός στην προσπάθεια υπαγωγής του ΑΡΗ στο άρθρο 99.

Ο Πρόεδρος του ΑΡΗ εξετάστηκε από την έδρα, χαρακτηρίζοντας την υπαγωγή του ΑΡΗ στο άρθρο 99 ως μια πολύ σημαντική απόφαση για την ομάδα αλλά και για τη Θεσσαλονίκη, από τη στιγμή που φέτος συμπληρώνονται τα 100 χρόνια ζωής του συλλόγου.

Στη συνέχεια, ο κ. Ηλιάδης υπογράμμισε: “Είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε εφόσον εξορθολογιστούν τα χρέη με το “99”. Ήδη είμαστε συνεπείς και πληρώνουμε όλες μας τις υποχρεώσεις. Γίνονται συζητήσεις με διάφορους υποψήφιους επενδυτές, εφόσον υπαχθεί η ομάδα στο “99”, ενώ έχω κάνει και εγώ σημαντικές ταμειακές διευκολύνσεις”.

Ακόμα, η πρόεδρος επέμεινε αναφορικά με το τι θα γίνει αν δεν καλυφθεί η ΑΜΚ με τον Δημήτρη Ηλιάδη να τονίζει πως υπάρχει εχεμύθεια και δεν μπορεί να πω με ποιους ανθρώπους και ομίλους γίνονται συζητήσεις. Σημείωσε ωστόσο ότι ήδη υπάρχει επενδυτικό ενδιαφέρον από μεγάλες εταιρίες, ενώ σημείωσε ότι στην χειρότερη των περιπτώσεων μπορεί και ο ίδιος να συμβάλει στην ΑΜΚ με σημαντικό ποσό.

Προτεινόμενα Άρθρα