Πλήρωσε 1.820.000 ευρώ σε 5 μήνες!!!

από AllAboutARIS

O ΑΡΗΣ που… δεν πληρώνει, έχει πληρώσει σε πέντε μήνες 1.820.000 ευρώ!

Μία πάρα πολύ σημαντική παράμετρος που για ευνόητους λόγους μιντιακά περνάει σε δεύτερη μοίρα ακόμα και από μέσα της Θεσσαλονίκης, είναι η αναφορά που έγινε με αποδείξεις στο δικαστήριο και το γεγονός ότι η διοίκηση Ηλιάδη μέχρι σήμερα και από την μέρα που ανέλαβε στα τέλη Μαίου, αρχές Ιουνίου έχει πληρώσει περίπου 2 εκ ευρώ σε υποχρεώσεις της ΠΑΕ.

Για να είμαστε ακριβείς αυτό δεν το λέμε εμείς, ούτε είναι προιόν κάποιου ρεπορτάζ. Δηλώθηκε στο δικαστήριο (και όχι σε κανένα καφενείο ή στο fb ή στα ραδιόφωνα) και είναι ότι προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία και φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο ΑΡΗΣ έχει πληρώσει τους τελευταίους 5 μήνες 1.820.000 ευρώ!!!

Αυτή είναι η ομάδα που… δεν πληρώνει και δεν πήρε αδειοδότηση σε αντίθεση με τις ομάδες που έχουν παγωμένα χρεή 30 και 40 εκ ευρώ ή δέχονται την μία προσφυγή μετά την άλλη, αλλά βεβαίως έχουν κανονικά πάρει αδειοδότηση για την φετινή χρονιά και έκαναν μεταγραφές.

Μέχρι τώρα η διοίκηση Ηλιάδη έστω και χωρίς τις χορηγίες που υποσχέθηκε και οφείλει να φέρει στην ομάδα είναι απόλυτα συνεπής πως πρώην, αλλά και νυν υποχρεώσεις της με αποδείξεις και παρά και τον πόλεμο εκ των έσω και από την γνωστή αντιπολίτευση που δέχθηκε. Αν συνεχίσει να είναι συνεπής δεν θα έχει κανένα πρόβλημα, όπως βεβαίως θα επισημανθεί η όποια έξοδος από τον σωστό δρόμο που βαδίζει ως τώρα στο οικονομικό κομμάτι.

Άραγε όμως υπάρχουν πολλές ομάδες που έχουν διαθέσει αυτά τα ποσά το τελευταίο πεντάμηνο;

Προτεινόμενα Άρθρα