Αναβάθμιση για Λεμονή

από AllAboutARIS

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς επιβράβευσε την προσπάθεια του Καλούδη Λεμονή και τον επανέφερε στις προπονήσεις της 1ης ομάδας.

Τις προπονήσεις της 1ης ομάδας ακολουθεί απο χθες ξανά ο Καλούδης Λεμονής με απόφαση του Ζόραν Μιλίνκοβιτς. Ο 18χρονος μέσος που έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο και είχε ακολουθήσει κανονικά την προετοιμασία στο Πράβετς ήταν στους παίκτες για τους υπήρξε εισήγηση να πάνε στην Κ20 ώστε να αποσυμφορηθεί το ρόστερ (οι άλλοι δυο ήταν οι Αντωνιάδης, Γκόλιας).

Ο Χαλκιδικιώτης μέσος το δέχτηκε αδιαμαρτύρητα και όχι μόνο αυτό αλλά είναι και από τους πρωταγωνιστές στις τελευταίες καλές εμφανίσεις της 2ης ομάδας του ΑΡΗ. Γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Μιλίνκοβιτς που τον… τσέκαρε στα πρόσφατα φιλικά που έδωσε η 1η ομάδα με την Κ20 αλλά και στο φιλικό με την Καστοριά και τον κάλεσε να επιστρέψει στις προπονήσεις της 1ης ομάδας. 

Ο Λεμονής που είναι γεννημένος το 1995, θα συνεχίσει να αγωνίζεται με το συγκρότημα του Νίκου Πασσιαλή όπως στο αυριανό παιχνίδι με τον Πλατανιά στα Λαγυνά αλλά πλέον θα προπονείται με τους… μεγάλους. Η απόφαση του Μιλίνκοβιτς πάντως δείχνει και τα αξιοκρατικά κριτήρια με τα οποία λειτουργεί και την πρόθεσή του να μην αδικήσει κανένα που τα πάει καλά στις προπονήσεις και τους αγώνες.   

Προτεινόμενα Άρθρα