"Μαχητής" ναι, υπερόπτης όχι…

από AllAboutARIS

Οι "κίτρινοι" έχουν, πλέον, καλή ψυχολογία

Για πρώτη φορά τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ο ΑΡΗΣ δίνει παιχνίδι έχοντας θετική ψυχολογία, μετά τις δύο σερί εκτός έδρας νίκες. Το κλίμα που έχει δημιουργηθεί είναι θετικό, κάτι το οποίο εύκολα διαπιστώνει κανείς, αλλά ο κίνδυνος… αποπροσανατολισμού είναι ορατός.

Ο ΑΡΗΣ δεν μετετράπηκε -αίφνης- σε κάποια “υπερομάδα”, απλώς, ο φίλαθλος κόσμος της Ελλάδας, νιώθει -πλέον- πως οι “κίτρινοι” θα διαδραματίσουν ενεργό ρόλο στο πρωτάθλημα και δεν θα είναι -αγωνιστικά- το εύκολο θύμα, ακόμα κι όταν οι διαιτησίες θα είναι τύπου… Βοσκάκη. Οι Θεσσαλονικείς ανέκτησαν το πνεύμα του “μαχητή”, επομένως δε χωρά η όποια υπεροψία, εντός των τεσσάρων γραμμών.

Το παιχνίδι, τώρα, με τον Πλατανιά ούτε εύκολο είναι, ούτε και δεδομένο. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια, μιας και ο αντίπαλος θα έρθει, για να μη χάσει. Καθ` όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, ο Ζόραν Μιλνίνκοβιτς προσπάθησε να κρατήσει τη μπάλα στο… έδαφος, τονίζοντας -ουκ ολίγες φορές- πως οι δυσκολίες της αναμέτησης είναι υπαρκτές.

Πλέον, όμως, στον ΑΡΗ υπάρχουν εμφανείς αλλαγές -προς το καλύτερο- και δε μένει παρά να αποτυπωθούν για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι…

Προτεινόμενα Άρθρα