Για το 3Χ3 με Πλατανιά

από AllAboutARIS

Έχοντας αφήσει οριστικά πίσω τους το προηγούμενο ματς και τα όσα συνέβησαν, οι παίκτες του ΑΡΗ είναι πανέτοιμοι να φτάσουν στην τρίτη διαδοχική επιτυχία τους

Έχοντας αφήσει οριστικά πίσω τους το προηγούμενο ματς και τα όσα συνέβησαν, οι παίκτες του ΑΡΗ είναι πανέτοιμοι να φτάσουν στην τρίτη διαδοχική επιτυχία τους κερδίζοντας σήμερα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Πλατανιά.

Το ματς μόνο εύκολο δεν θα είναι για πολλούς και διάφορους λόγους. Ένας από τους σημαντικότερους είναι οι τρεις βασικές απουσίες λόγω των άδικων αποβολών στη Βέροια. Τα όσα συνέβησαν στο νικηφόρο ματς της περασμένης βδομάδας έχουν πεισμώσει ακόμη περισσότερο αθλητές, προπονητή και κόσμο.

Υπάρχει η πεποίθηση πως παρά τα προβλήματα ο ΑΡΗΣ θα κάμψει την αντίσταση του ουραγού Πλατανιά. Απόντες είναι οι τιμωρημένοι Αγκάνθο, Πουλίδο, Οικονομόπουλος. Ο Τάτος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και βρίσκεται στην αποστολή.
Η 19 παίκτες του ΑΡΗ που βρίσκονται στην αποστολή είναι οι: Έλσνερ, Ίμπε, Ουντότζι, Αγγελούδης, Διούδης, Ηρακλής, Καραγκούνης, Κύργιας, Μανιάς, Μαργαρίτης, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Παπαδόπουλος, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουμάνης, Ψυχογιός.

Προτεινόμενα Άρθρα