Πρόκληση από την ΚΕΔ

από AllAboutARIS

Ο Αναστάσιος Σιδηρόπουλος θα είναι ο διαιτητής του επαναληπτικού αγώνα Κυπέλλου ΑΡΗΣ-Ολυμπιακός Βόλου.

Ακόμη δεν μπορούν να χωνέψουν παίκτες, προπονητής, διοικούντες και κόσμος του ΑΡΗ την «σφαγή» στη Βέροια και έρχεται να προστεθεί ακόμη μία ενέργεια της ΚΕΔ να ρίξει «λάδι στη φωτιά».

Η ΚΕΔ λοιπόν, όρισε τον άνθρωπο που βάφτισε το παιδί του Βοσκάκη να διαιτητεύσει το ΑΡΗΣ-Ολυμπιακός Βόλου την ερχόμενη Πέμπτη. Ο λόγος για τον Αναστάσιο Σιδηρόπουλο από τα Δωδεκάνησα ο οποίος ήταν και στην «σφαγή» με την ανατροπή του Γιαννιώτα από τον Κρέσιτς και την μη αποβολή του άλλοτε παίκτη του ΠΑΟΚ, όπως επίσης και με την κάκιστη προπέρσινη διαιτησία στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Σα να μην έφτανε αυτό, ορίστηκε δεύτερος βοηθός ο Δαμιανός Ευθυμιάδης από την Πιερία ο οποίος ουκ ολίγες φορές έχει «κόψει» τον ΑΡΗ αντικανονικά με υποδείξεις του στο παρελθόν, κυρίως στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Πρώτος βοηθός ορίστηκε ο Δημήτρη Γκάγκας από τη Λάρισα, ενώ τέταρτος διαιτητής ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος από την Αθήνα. Τέλος, παρατηρητής της αναμέτρησης θα είναι ο Θόδωρος Γκαϊτατζής από τη Δράμα.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης, πως στη βάφτιση του γιου του Βοσκάκη στα Χανιά ήταν παρών και ο πρόεδρος του ΟΦΗ Νίκος Μαχλάς! Απλά τονίζουμε πως το επόμενο ματς μετά τον Ολυμπιακό Βόλου είναι με τον ΟΦΗ για το Πρωτάθλημα!

Προτεινόμενα Άρθρα