Δεν του βγαίνει…

από AllAboutARIS

Ένα ακόμη μέτριο παιχνίδι για τον 27χρονο μεσοεπιθετικό, απέναντι στον Πλατανιά

Σε χαμηλά επίπεδα απόδοσης κινήθηκε ο Τζον Ίμπε απέναντι στον Πλατανιά, αποτελώντας και αυτός, ένα κομμάτι της γενικότερης κακής εικόνας του ΑΡΗ Ο Νιγηριανός, αγωνιζόμενος για ένα ακόμη ματς στις πλευρές, δεν κατάφερε να δείξει σημάδια βελτίωσης, δίνοντας έτσι συνέχεια στις μέτριες εμφανίσεις των τελευταίων αγώνων.

Σε ένα παιχνίδι όπου ο ΑΡΗΣ είχε τον έλεγχο και προσπάθησε -άσχετα αν δεν του βγήκε- να παίξει ποδόσφαιρο κυριαρχίας, ο 27χρονος μεσοεπιθετικός δεν απέδωσε ως εξτρέμ, και σίγουρα δεν δικαίωσε τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς, που του εμπιστεύτηκε για μία ακόμη φορά, μια θέση στην αρχική ενδεκάδα, και γενικά δείχνει να επιμένει στη χρησιμοποίηση του.

Στο πλαίσιο της αναζήτησης του τρόπου, ώστε ο ΑΡΗΣ να γίνει δημιουργικός, ίσως ο Σέρβος θα πρέπει να αναθεωρήσεις τις σκέψεις του για τον Ίμπε, χρησιμοποιώντας στις πλευρές -εκτός του Τάτου- έναν εκ των Ουντότζι, Σταυρόπουλου ή ακόμα και τον Σουνά, του οποίου η φυσική θέση είναι στον άξονα.  Παίκτες δηλαδή με έκρηξη, ταχύτητα και διεμβολιστές, που είναι και τα χαρακτηριστικά, τα οποία απαιτεί η θέση.

Βέβαια για να είμαστε και δίκαιοι, η ευθύνη δεν είναι τόσο του Ίμπε, που είναι φιλότιμος και προσπαθεί από τη μέρα που ήρθε στην ομάδα. Αλλά αυτών που τον έφεραν και τον παρουσίασαν ως αριστερό εξτρέμ, ενώ στη μέχρι τώρα καριέρα του, αγωνιζόταν κυρίως πίσω από τον επιθετικό, δηλαδή ως επιτελικός μέσος.

Προτεινόμενα Άρθρα