"Παρέλαση" στο Δασυγένειο

από AllAboutARIS

Αποφόρτιση για όσους αγωνίστηκαν κόντρα στον Πλατανιά, ατομικό ακολούθησε προληπτικά ο Πουλίδο

Στο Δασυγένειο… γιόρτασαν οι παίκτες του ΑΡΗ την εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου. Ο επαναληπτικός της ερχόμενης Πέμπτης (31/10, 20:30) με τον Ολυμπιακό Βόλου δεν αφήνει περιθώρια για ξεκούραση, και έτσι η ομάδα μπήκε από σήμερα σε ρυθμούς Κυπέλλου.

Όπως αναφέρει και η ενημέρωση της ΠΑΕ: “Απογευματινή προπόνηση στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλου την Πέμπτη (31/10, 20:30) στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της β’ φάσης (2η αγωνιστική) του Κυπέλλου Ελλάδας 2013-2014.

Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με την ομάδα του Πλατανιά έκαναν αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Ρούμπεν Πουλίδο –για καθαρά προληπτικούς λόγους- ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, λόγω ενοχλήσεων στην πλάτη. Το ίδιο και ο Άντι Ρένια, ο οποίος ταλαιπωρείται από διάταση στον τετρακέφαλο.

Να σημειωθεί ότι στο ματς του Κυπέλλου επανέρχονται οι Ρούμπεν Πουλίδο, Νταβίντ Αγκάνθο και Μπάμπης Οικονομόπουλος, που εξέτισαν την ποινή τους.

Αύριο, τέλος, το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» “.

Προτεινόμενα Άρθρα