Τους υπολογίζει και πάλι…

από AllAboutARIS

Τρεις σημαντικές επιστροφές για τον Σέρβο, που πλέον έχεις πιο πολλές λύσεις για τον αγώνα της Πέμπτης; (31/10, 20:30)

Αρκετά καταλογίζονται στο Ζόραν Μιλίνκοβιτς, όσον αφορά κάποιες λάθος -όπως αποδείχθηκαν- επιλογές του, στο παιχνίδι της Κυριακής (27/10) με τον Πλατανιά. Επιλογές που κόστισαν στην ομάδα, η οποία, και φέτος, έπεσε θύμα έκπληξης από τους Κρητικούς.

Υπάρχουν όμως και ελαφρυντικά για τον Σέρβο. Και αυτό, διότι δεν είχε στη διάθεση του, τους Αγκάνθο, Πουλίδο και Οικονομόπουλο. Τρία προβλήματα, που πλέον δεν υφίστανται.

Και οι τρεις εξέτισαν στην τιμωρία τους στον αγώνα με τον Πλατανιά, με τον Μιλίνκοβιτς να τους υπολογίζει κανονικά για τον επαναληπτικό της Πέμπτης κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου (31/10, 20:30), στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Λόγω της σημαντικότητας του αγώνα και το γεγονότος ότι ο ΑΡΗΣ καλείται να ανατρέψει το 1-0 του πρώτου παιχνιδιού, ο Αγκάνθο λογικά θα επιστρέψει στην κορυφή της επίθεσης, με τον Ουντότζι να μετατοπίζεται στις πλευρές. Ο Οικονομόπουλος αναμένεται να πάρει θέση στα χαφ, με παρτενέρ τον Ανδρέα Ηρακλή, ο οποίος θα προωθηθεί εκ νέου στο χώρο του κέντρου, με την επιστροφή του Πουλίδο στην άμυνα.

Προτεινόμενα Άρθρα