Παίρνει τα μέτρα του

από AllAboutARIS

Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλάκος και Ιμπε αναμένεται να μείνουν εκτός ενδεκάδας αφού δεν ικανοποίησαν τον Μιλίνκοβιτς.

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση αρκετών παικτών στον αγώνα με τον Πλατανιά. Παίκτες στους οποίους έχει δώσει ευκαιρίες αλλά δεν έχουν αποδώσει αυτά στα οποία προσδοκούσε ο 45χρονος τεχνικός που είναι στο κατώφλι να αναθεωρήσει κάποια πράγματα.

Ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος, ο Τζον Ιμπε και ο Γιάννης Παπαδόπουλος θα είναι, όπως φαίνεται, οι τρεις παίκτες που θα… πληρώσουν το μάρμαρο της κακής εμφάνισης και ήττας από τον Πλατανιά μένοντας εκτός ενδεκάδας από τον επαναληπτικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου, αφού δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στον ρόλο που τους ανέθεσε ο Μιλίνκοβιτς στον άξονα και κυρίως στο κομμάτι της προώθησης του παιχνιδιού.

Αυτό σημαίνει ότι το δίδυμο των αμυντικών χαφ θα είναι ο Οικονομόπουλος που εξέτισε την ποινή του με τον Ηρακλή ενώ στη φυσική του θέση, στον άξονα αναμένεται να επιστρέψει και ο Ανδρέας Τάτος που… ταλαιπωρήθηκε κόντρα στην ομάδα των Χανίων παίζοντας στη γραμμή. Ο τρίτος παίκτης που δεν ανταποκρίθηκε καθόλου και θα μείνει εκτός είναι ο Ιμπε, πράγμα που σημαίνει ότι μετά από καιρό στην ενδεκάδα θα επιστρέψει ο Ηλίας Σταυρόπουλος. Όσον αφορά την άλλη θέση στα πλάγια της επίθεσης, αυτή θα εξαρτηθεί από το αν θα καταφέρει να προπονηθεί σήμερα ο Ουντότζι που… κουβαλάει ένα χτύπημα από τον αγώνα της Κυριακής.

Προτεινόμενα Άρθρα